Tytuł: Niepokorne
Data premiery: 29.01.2025r.
#współpracabarterowa
#współpracarecenzencka
#współpracareklamowa
"Przestała się czuć kochana, zauważana, miała wrażenie, że nie może przy nim wyrażać swoich opinii, bo za każdym razem zbywał je kpiącym komentarzem."
Historia która wciąga w emocjonalną ruletkę pełną bolesnych doświadczeń, nieprzepracowanych traum i toksycznych relacji.
Los na swojej drodze stawia trzy kobiety, które są tak różne, ale łączy je jedno - każda ma dość swojego życia.
Autorka zabiera nas w głąb życiowej historii, gdzie bohaterką może być każda z nas, a przekorny los ma swój plan.
Historia pokazuje, że w relacji najważniejsza jest komunikacja i rozmowa o swoich uczuciach i potrzebach.
Świetna fabuła, mnóstwo emocji i lekkie pióro autorki sprawiają, że przez historię dosłownie się płynie.
Gorąco polecam.
Dziękuję wydawnictwu za zaufanie i egzemplarz recenzencki.
#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl #podróżepopolskiejliteraturze
Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2025-01-29
booksitsmypassio
Opowieść o kobietach, które pomimo przeciwności losu znalazły w sobie siłę, żeby walczyć o swoją godność i szczęście. To książka o każdej z nas, bo choć...
Nawet najtrudniejsze doświadczenia mogą być początkiem czegoś dobrego. Aleksandra, uznana malarka, mieszka w Warszawie z mężem i pięcioletnią córką....