Risotto i kaszotto są doskonałymi daniami jednogarnkowymi, nieskomplikowanymi w przygotowaniu, oferującymi bogactwo smaków. Kaszotto powstało z inspiracji oryginalnym włoskim risottem i zdobywa ogromną popularność...czytaj dalej
W zachwycie o odbycie to dowcipnie napisany poradnik, w którym dwaj norwescy lekarze - Kaveh Rashidi i Jonas Kinge Bergland - poruszają temat być może najważniejszej, a z pewnością najbardziej tajemniczej...czytaj dalej
W Japonii uczynił już szczęśliwszymi blisko 8 milionów ludzi - tyle egzemplarzy swoich książek sprzedał tam Ken Honda. Happy money to pierwsza książka japońskiego guru, która ukaże się w Polsce. Ta książka...czytaj dalej
Zmiana codziennych nawyków może być prosta i przyjemna! Rozpocznij pozytywne dla siebie i środowiska zmiany w swoim życiu z EKOplanerem! Znajdziesz w nim cotygodniowe ekowyzwania na cały rok, dzięki...czytaj dalej
„Portugalia do zjedzenia” to połączenie książki kulinarnej i przewodnika po jednym z najczęściej odwiedzanych europejskich krajów. Znajdują się w niej zarówno fantastyczne przepisy...czytaj dalej
Zdrowotne, wzmacniające, oczyszczające. Około setki przepisów na prozdrowotne syropy! Przygotowywane na bazie owoców, warzyw, korzeni, ziół i innych składników, mają od dawna zastosowanie w medycynie ludowej...czytaj dalej
Oto książka pełna wegańskich i bezglutenowych przepisów, a także porad i sztuczek, dzięki którym twój mózg będzie zdrowy i gotowy do efektywnej pracy! Mózg to główny organ odpowiedzialny za funkcjonowanie...czytaj dalej
Żyj w spokoju i radości dzięki stu prostym praktykom japońskiego mnicha zen. Czerpiąc ze starożytnej wiedzy, znany mnich buddyjski Shunmyo Masuno pokazuje, jak praktykować zen w codziennym życiu za pomocą...czytaj dalej