Okładka książki - Worowka

Worowka

Tom 3 cyklu Gruzińska mafia

Cóż to za emocje w ponad pięciuset stronicowej książce🔥Od samego początku czuć emocje i niepewność dnia jutrzejszego.Choć autorka skupiła się na relacji Igor-Aisza to nie brakuje w niej działań mafijnych,porachunków i zemsty za wyrządzone krzywdy.Połączenie niezwykłej fabuły i spójnych wydarzeń z życia bohaterow jest wciągające,niebezpieczne i pełne niespodzianek.Jeśli myślicie,ze mężczyzna zmieni się pod wpływem kobiety to będziecie w wielkim błędzie.Lektura jest zaskakujaca zarówno przez sposób działania pojawiających się osób,jak i wyrażania swoich uczuć.To w pewien sposób wyróżnia i zachwyca.
Nie liczą się wypowiedziane słowa,tylko czyny,które mówią więcej niż cokolwiek innego.
Dla zdrajców nie ma litości i o tym się przekonamy.Nawet najbliższe osoby nie mogą liczyć na łaskę Rzeźnika,ponieważ On nie daje szansy.
Brutalne działania są w powieści niemal na codzień,by odzyskać ważna dla siebie osobę.

Książka wciąga i uzależnia.Jestem nią oczarowana.Sprawiła,że zapomniałam o całym świecie pragnąc poznać wszystkie szczegóły ze świata bohaterów.
Będziecie nią zachwyceni pragnąc więcej.
Zachęcam do przeczytania książki i wejścia w brutalny świat mafii oraz uczucia,które nie powinna się pojawić🔥

Warto było czekać na kolejny tom tej serii🔥

Informacje dodatkowe o Worowka:

Kup książkę Worowka

Czarne żagle. Miłość. Tom 3
Paulina Jurga0
Okładka ksiązki - Czarne żagle. Miłość. Tom 3

Nazywam się Severo Noir Navarro. Zawsze byłem honorowy i kierowałem się rozsądkiem. Nie wierzyłem w to, że ród Noir jest przeklęty, widziałem w tym jedynie...

Skrzynka życzeń
Paulina Jurga0
Okładka ksiązki - Skrzynka życzeń

Ada na pozór wiedzie szczęśliwe życie. Ma satysfakcjonującą pracę, pasję i narzeczonego, który robi karierę w policji. Gdy w miasteczku spada pierwszy...