Okładka książki - Tamto lato

Tamto lato

Czasem jedno tragiczne wydarzenie kładzie się cieniem na życiu wielu osób.

Tak było w przypadku dwóch braci bliźniaków-Armina i Milana van Landerów. Odkąd zginęła ich młodsza siostrzyczka -Aleksa nic już nie było takie samo.

Dwie dekady później mężczyźni wydają się mieć wszystko o czym człowiek może marzyć.

A jednak demony przeszłości i chęć zemsty przesłoniły Milanowi zdrowy rozsądek.

Do czasu.

W znakomicie prosperującej korporacji należącej do młodych bizmenów zostaje zatrudniona zdolna graficzka ,Wiktoria Kopik.

Jej brat Wojtek zaginął bez wieści dwadzieścia lat wcześniej.

Wiki jest błyskotliwa, piekna i bardzo ambitna zaś Milan nie cofnie się przed niczym by osiągnąć swoje cele.

Nasza bohaterka to kobieta z którą można się utożsamić -ja na pewno bardzo ją polubiłam-podobnie jak jej przyjaciół.

Jest szczera i po prostu ma dobre serce.

Co się stanie, gdy rzeczywistość którą znała, do której zdążyła się przyzwyczaić zachwieje się w posadach?.

Są autorki po których książki sięgam bez zastanowienia.

Powieści Agnieszki Lingas-Łoniewskiej są dla mnie czymś doprawdy cudownym.

Znajdziecie tam wszystko, co wszystkie lubimy.

Gorący romans, miłość , namiętność , zawiłe intrygi , tajemnice, wyraziści bohaterowie i świetnie poprowadzona fabuła to gwarancja niesamowitych wrażeń i dobrze spędzonych kilku gidzin ,bo od tej historii nie sposób się oderwać.

Mam tylko nadzieję, że Pani Agnieszka ponownie zabierze swoje czytelniczki do świata braci Van Landerów i poznamy ich dalsze losy.

Informacje dodatkowe o Tamto lato:

Wydawnictwo: Marginesy
Data wydania: 2023-03-08
Dodał/a opinię: KamaZ03

Tagi: romans

Zobacz opinie o książce Tamto lato

Kup książkę Tamto lato

„za moją jedyną miłością, której nie zdążyłem zdobyć, a już ją traciłem.”

Więcej cytatów z tej książki

Tylko raz w roku
Agnieszka Lingas-Łoniewska0
Okładka ksiązki - Tylko raz w roku

Jest prawdziwą świąteczną czarodziejką. Agnieszka Lingas-Łoniewska zabiera swoich czytelników w magiczną, pełną miłości podróż, która...

Revenge
Agnieszka Lingas-Łoniewska0
Okładka ksiązki - Revenge

Tego nikt się nie spodziewał! Dilerka Emocji zaskakuje bonusowym tomem kultowej serii! I nie zawodzi - ten finał zwali was z nóg. Revenge to wyjątkowy...