Okładka książki - Domek nad potokiem

Domek nad potokiem

[Reklama] Wydawnictwo Znak

Stracić wszystko w ciągu jednej chwili i co począć dalej? Jak ruszyć i odbić się od dna? A co począć z sekretami i tajemnicami, które po drodze zapragną ujrzeć światło dzienne?
   Najnowsza recenzja Katarzyny Michalak otula nadzieją i dodaje otuchy. Pokazuje, że nawet po najgorszej burzy zawsze wychodzi słońce.
   Ale nie tylko. Mamy tu także zderzenia dobra ze złem. Z szokującą prawdą, która ma realne przesłania na to, że kiedyś być może przydarzy się komuś na świecie - a może już było? Autorka porusza tu bowiem wiele zagadnień, które serwują pełną paletę emocji.
    Opisy otoczenia czy działań bohaterów, których polubiłam i kreacja trafiła w mój czytelniczy gust, działały na wyobraźnię. Pobudziły ją i z przyjemnością przeniosłam się do wykreowanego świata. Bolączki mniejsze i większe były intrygujące.
   Tak na dobrą sprawę to jest to bardzo dobra powieść. Nie kupiła mnie tylko historia miłosna. Cała reszta jak najbardziej na plus i dlatego też uważam, że warto sięgnąć po tę pozycję. Idealna na relaks.

Polecam

Informacje dodatkowe o Domek nad potokiem:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2024-04-10
Dodał/a opinię: agnieszka_rowka

Tagi: Literatura obyczajowo-rodzinna

Zobacz opinie o książce Domek nad potokiem

Kup książkę Domek nad potokiem

Sekretnik, czyli przepis na szczęście
Katarzyna Michalak0
Okładka ksiązki - Sekretnik, czyli przepis na szczęście

Willa? Lexus? Książę? A może po prostu dobra praca? Wcale nie potrzebujesz czarodziejskiej różdżki, by spełnić swoje marzenia. Wystarczy wyobraźnia...

Zagubiona
Katarzyna Michalak0
Okładka ksiązki - Zagubiona

Pierwsza miłość, pierwszy pocałunek, pierwszy mężczyzna... Nie tak łatwo zapomnieć, trudno wyleczyć złamane serce, szczególnie jeśli kochałaś pierwszy...