🔥Był „Bestseller”,nadszedł czas na nieszablonowy „Debiut”,który pochłania czytelnika natychmiast po rozpoczęciu czytania!
Ps.Koniecznie poznajcie Bestseller,by w pełni zrozumieć każdy wątek wydarzeń w tej książce.
🔥Otrzymana zagadka kryminalna nie jest oczywista.Czym bardziej poznajemy szczegóły śledztwa,tym więcej jest do odkrycia.Pojawiające się drugoplanowe postacie dostarczają nowych emocji i niekiedy szalonego zachowania.Przez to,nasi bohaterowie będą obawiać się o życie,bo staną na lini pochyłej.
🔥Informacje sprzed lat łączą ze sobą wydarzenia dziejące się obecnie.Nie brakuje zemsty,wnikliwej dedukcji,by znaleźć prawdę oraz poznawania nowych faktów,które szokują. Watek kryminalno-sensacyjny z morderstwem i zaginieniami w tle tworzy fascynującą fabułę.Możemy stać obok zawodowych osób,które łączą każdy element historii w jedną spójną całość.To daje olbrzymiej dawki emocji,kończąc na szalonych prywatnych decyzjach.
🔥Warto wspomnieć o potyczkach słownych bohaterów.Jest profesjonalnie w pracy,a czasem zabawnie.Atmosfera podczas śledztwa rozluźnia się,by za chwilę dać nam potężną dawkę informacji.
🔥To znakomita kryminalna historia z barwnymi bohaterami i ich zawodowymi poczynaniami.Przeczytajcie koniecznie! Ich mroczny świat pochłonie was bez reszty i będziecie chcieć więcej! Ja oczywiście czekam na kolejne zagadki rozwiązywane przez bohaterów i ich skomplikowaną prywatną relację.
💜Kocham i gorąco polecam
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2024-11-27
Barbara Dębska
Tego jeszcze nie było! Literacki świat w zderzeniu z brutalną przestępczą rzeczywistością. Pola Werner, autorka licznych bestsellerów i niekwestionowana...
Piaszczyste plaże, trawy i trzcinowiska przyciągają ludzi spragnionych wypoczynku. Oraz tych, którzy z dala od wielkomiejskiego gwaru prowadzą tu...