Kto | Post |
---|---|
|
2013-12-05 09:51:54
Dziękuję bardzo. Ale niespodzianka :D |
|
2013-12-19 17:18:36
Wow! Właśnie się dowiedziałam, że wygrałam. Dziękuję! |
|
2014-06-20 19:19:59
u mnie od kilku tygodni gości Agatha Christie. nie mogę się oderwac od jej kryminałów - arcydzieło! żałuję, że tak późno po nią sięgnęłam, ale dzięki temu jeszcze kilka tytułów przede mną. polecam gorąco! |
|
|
|
2014-06-25 12:56:34
mam podobne zdanie, że książka powinna być ciekawa i dobrze napisana. Chociaż muszę przyznać, że mnie bardzo mocno wciągnęły książki sensacyjne, w nich dużo się dzieje. Nie można się nudzić. A teraz jestem pod bardzo dużym wrażeniem U progu zagłady. Myślę, że to dobra książka na wieczór i na każdą inną porę |
|
2014-07-02 23:57:49
Dla mnie najlepsza książka na wieczór powinna być wciągająca i niezwykle zajmująca, nie chcę wtedy myśleć o ciężkim dniu lub śnie, więc muszę się w niej zatracić. Nieważny jest rodzaj: kryminał, fantastyka, czy jakikolwiek inny. |
|
2014-08-23 10:32:49
Najlepsza książka na wieczór pachnie czarną herbatą z płatkami chabrów, kadzidełkiem o zapachu drzewa sandałowego i sprawia, że jak zwykle kładę się spać nieco za późno, nawet jeśli mam na rano do pracy. |
|
2014-09-14 16:10:23
u mnie to się trochę zmienia, zależy też na co mam ochotę, po jaki gatunek sięgnąć. Ale przyznam, że bardzo mi się podobała powieść A. Millera "Oczyszczenie". Myślę, że to jest dobra książka na wieczór |
|
2015-04-28 16:22:59
przeczytajcie sobie "Wiwarium" Jarosława Kamińskiego - na razie jest w Matrasie na przedsprzedaży mówi o historii wychodzenia z kryzysu egzystencjalnego młodego człowieka Brunona Winnickiego, nawet jest motyw Smoleńska :) |
|
2017-06-14 09:47:05
Według mnie największą zaletą danej książki jest leżąca na półce kolejna część. Czytam niestety za szybko, potrafię w 2 - 3 godziny przeczytać grubą książkę i potem mi smutno, że już skończyłam. |
|
2019-06-11 15:12:33
Jestem świeżo po przeczytaniu książki Zuzanny Arczyńskiej "Dziewczyna bez makijażu" i bardzo serdecznie polecam po nią sięgnąć. Historia głównej bohaterki jest bardzo realna, z życia wzięta oraz bardzo ciężka, a mimo to książkę bardzo szybko się czyta i pochłania dogłębnie - nie da się od niej oderwać. Przeczytałam i czuję niedosyt, mam nadzieję, że wyjdzie kolejna część. Jestem ciekawa czy i Wy czytaliście tą powieść i jakie są Wasze opinie? A jeżeli nie to sięgnijcie po nią - mnie nie zawiodła. |
|
2019-07-17 13:57:25
Ja kocham książki o miłości :) ostatnio czytałam książke Blanki Lipińskiej - świetna :) Ja to lubię wziąć do ręki gorącą herbatę, albo lampkę czerwonego, wytrawnego wina i zaszyć sie w czterech ścianach swojej ukochanej sypialni :) nawet w pracy mam czasem problem, żeby powstrzymać się od poczytania czegoś :) o dziś na przykład wpadł mi zupęłnie przypadkiem przed oczy artykuł o miłości :) przecież nie mogłam nie przeczytać :) może polecicie jakięś nowości z zakresu romansideł i damsko-męskich relacji? :) będę wdzięczna :) |
|
2019-07-31 09:39:23
@Lato mogę ci polecić walcząc z cieniami bradzo fajna książka o miłości.... |
|
2020-10-06 22:41:00
na wieczór najlepsza klasyka, może Hrabia Monte Christo, lub pani Bovary, albo zabić drozda :) |
|
2021-03-04 21:32:50
Na wieczór idealnie nadaje się romans, w którym szybko toczy się akcja, najleppiej taki, w którym występują odważne scenki i ciekawa fabuła. Właśnie taką książką jest "Klub Pana G" Mayi Frost.:) Bardzo polecam ;) |
|
2021-04-19 10:23:46
Na wieczór zdecydowanie ksiązki Danielle Steel - jak dla mnie Gwiazda, Palomino czy Głos sumienia i Córeczki tatusia....zresztą wszystkie ksiązki tej autorki bardzo mi się podobają. |
|
2021-04-26 13:32:46
Chciałbym serdecznie Was zaprosić na mój kanał na YouTube gdzie znajdziecie moje opowiadania publikowane w wersjach audio Zachęcam do komentowania, wtedy wiem co jest dobrze, a co muszę jeszcze poprawić by dalej się rozwijać. Życzę miłego słuchania |