Tytuł: "Trzykrotki"
Autor: Katarzyna Kielecka
Data premiery: 10.07.2023r.
Wydawnictwo: Szara Godzina.
"Trzykrotki".
To pierwsza powieść spod pióra Katarzyny Kieleckiej, którą miałam możliwość czytać.
Jak wypadła?
Sprawdźcie sami:)
Na początku muszę zaznaczyć, że autorka ma doskonale poczucie humoru oraz potrafi pisać ciekawe i wciągające dialogi! Dzięki temu książkę czyta się naprawdę przyjemnie i dosyć szybko.
W powieści poznajemy tytułowe "Trzykrotki" - Kamillę, Aleksandrę i Katarzynę, które przyjaźnią się od liceum, a w przyszłości marzą o wspólnej podróży. I wyobraźcie sobie, że... to się udaje! Kobiety wyruszają w swoją podróż... to, że nie poszła po ich myśli to nic nie szkodzi 🤭 Przecież takie przygody najlepiej się wspomina, czyż nie?
To co ich czeka to wielka niewiadoma... aczkolwiek myślę, że każda z nich była zadowolona 😁
W międzyczasie poznajemy Antka - syna jednej z Trzykrotek, który ma dziewczynę... oj ta Weronika... od początku czułam, że coś mi tam nie gra... początkowo byłam zła na chlopaka, ale później zmieniłam totalnie zdanie... zaczęłam martwić się o Gaję...ale.🤫 nie będę Wam nic więcej zdradzać z tego wątku:p
Suma sumarum:
Jeżeli chcecie przeżyć podróż przyjaciółek, która była pełna przygód, to polecam! Będziecie zadowoloni😉
Wydawnictwo: Szara Godzina
Data wydania: 2023-07-10
Aneta Binkowska
Lilianna wiedzie szare życie zwykłej księgowej. Jej czas wypełnia córka, przyjaciółka Kinga oraz praca. Pewnego grudniowego dnia Lilianna...
Współczesne Włochy. Karolina Cichońska ma nadzieję, że wakacyjny wyjazd scali jej małżeństwo; odbuduje więź z synami i pomoże odzyskać miłość męża. Tymczasem...