Okładka książki - Ten drugi ty tom 1

Ten drugi ty tom 1

𝕋𝕖𝕟 𝕕𝕣𝕦𝕘𝕚 𝕋𝕪

Tak bardzo czekam na tom drugi, że aż boli 🙈

Świetna jest ta książka 🔥

Przeczytałam ją jeszcze w maju ale czekała cierpliwie na recenzję aż opadną emocje.

Nie dość, że przeczytałam ją na raz to tak dobrze prezentuje się na zdjęciach, że dodałam wszystkie 🙈😂

Lilianne interesuje się tajemniczym uczniem, który nigdy nie pojawił się w szkole a także nikt z mieszkańców i pozostałych uczniów nie chce o nim mówić.

Do tego w lesie jej małego miasteczka dochodzi do brutalnych ataków na mieszkańców.

Dziewczyna jest ciekawska jak cholera i postanawia za wszelką cenę dowiedzieć się, co się dzieje w lesie a przede wszystkim chce wiedzieć wszystko o tym tajemniczym chłopaku.

Oprócz ciekawości jest równie mocno uparta i zdeterminowana.

Lilianne jest córką nauczycielki, która jak się okazuje, jedyna była przychylna temu nastolatkowi.

Wciągająca akcja, sekrety, tajemnice i zdrady a także pożądanie i smutek.

Coś mi się widzi, że w drugim tomie mogą pojawić się wątki fantastyczne i chyba wyczułam nawet lykantropię 🔥

W to mi graj.

Również zaintrygował mnie Nathaniel i jego osoba w dalszym ciągu jest spowita aurą tajemniczości dlatego tym mocniej nie mogę się doczekać drugiego tomu 🙂

Z tego, co mi się obiło o uszy, nie powinnam już czekać zbyt długo ❤️

Przy tej lekturze nie brakło wzruszeń, emocje buzowały od radości przez smutek do gniewu nawet.

Wątek miłosny jest delikatny i rozwija się w swobodnym tempie.

I jeszcze na końcu plot twist, którego poniekąd częściowo się spodziewałam, w postaci cholernie przystojnego prawnika, który okazał się być bliskim naszej gwiazdy z domku w lesie.

Informacje dodatkowe o Ten drugi ty tom 1:

Kup książkę Ten drugi ty tom 1

Zapomniany takt
Martyna Stawiszyńska0
Okładka ksiązki - Zapomniany takt

Emocje są jak nuty. Aby żyć pełnią życia, trzeba zagrać całą gamę Melancholijna sceneria brytyjskiego Cambridgeshire to wprost idealne miejsce dla studentów...

Ten drugi ty tom 2
Martyna Stawiszyńska0
Okładka ksiązki - Ten drugi ty tom 2

Drugi tom historii Lili i Nathaniela.   Zszokowana dziewczyna z trudem stara się udźwignąć ciężar prawdy, która okazuje się jednak zbyt okrutna. Dodatkowo...