Okładka książki - Ring 2

Ring 2

Tom 2 cyklu Ring

Kontynuacja, na którą czekałam, bo 1 tom mnie naprawdę "kupił". No i tym razem też się nie zawiodłam.
Bruno po postrzale musiał zmienić swoje życie. Nowa  tożsamość i odpuszczenie kariery boksera, to zmiany, którym musiał stawić czoła. Mężczyzna otworzył swoją szkołę bokserska, w której trenował zarówno młodzież jak i dorosłych ludzi. Tam też mężczyzna poznał piękna i tajemnicza kobietę.
Harper to kobieta, która ucieka przed przeszłością i przeznaczeniem. Stara się nie ujawniać i prowadzi spokojne życie pod nową tożsamością.
Mimo czasu względnego spokoju nieoczekiwanie zarówno za Harper, jak i za Brunem zaczyna upominać się przeszłość. Przeszłość, która niespodziewanie przeplata ich losy.
Czy Harper wyjawi mężczyźnie prawdę o sobie? Jak daleko Bruno posunie się żeby pomóc ukochanej? Co się stanie, gdy na jaw wyjdą powiązania tej dwójki? Jak ułoży się ich życie?
Niebezpieczeństwo, walka, treningi, zdrada. Ucieczka, ukrywanie się, strach, niepewność.  Zainteresowanie, przyciąganie, rodzące się uczucie, namiętność, pożądanie, romans. Szokujące pomysły, nieoczekiwane sytuacje, zaskakująca prawda, niespodziewani wrogowie i sprzymierzeńcy.
Bardzo polubiłam bohaterów tej książki. Oboje okazali się być bardzo realnymi, zwykłymi ludźmi. Ludźmi, którzy dużo już w swoim życiu przeszli. Muszę też przyznać, że byłam w niemałym szoku, jak bardzo losy Harper i Bruna są powiązane. Naprawdę mi się to podobało. Dużym plusem jest też powrót bohaterów z poprzedniej części, którzy są już na dalszym etapie swojego życia, ale nadal nas nie zawodzą.
Styl, jak zawsze u Autorki, lekki i przyjemny, a sama historia naprawdę wciągająca, ale też zaskakująca i trzymająca w napięciu.  Do tego świat boksu, który był dla mnie ogromnym plusem i miłą odmianą. Całość czyta się naprawdę fajnie i szybko.
Bardzo polecam sięgnąć po tę książkę. Gwarantuję, że spędzicie z nią miło czas.
Dziękuję Wydawnictwu Muza za egzemplarz ❤️

Kup książkę Ring 2

Nie zostawię Cię
Anna Wolf0
Okładka ksiązki - Nie zostawię Cię

Santo Accardi jest gorącym Włochem, który wie, jak wykorzystać swoje atuty, żeby kobiety zabiegały o jego uwagę. Dodatkowo jest właścicielem dobrze...

Love-Hate, Hate-love
Anna Wolf 0
Okładka ksiązki - Love-Hate, Hate-love

Nick Montgomery i Melinda Rourke od lat pałają do siebie nienawiścią. A właściwie on nią pała. Ma żal do kobiety, że zrobiła z niego idiotę, kiedy byli...