Okładka książki - Nightmare. Black

Nightmare. Black

Tom 2 cyklu Nightmare

[Reklama] Wydawnictwo Dlaczemu

Katie i Cass. Historia tych bliźniaczek dosłownie rozsypuje serducho w drobny mak. To co ich spotkało to totalnie piekło za życia.
   Pierwszy tom był dla osób o silnych nerwach. Ale kontynuacja losów skrzywdzonych kobiet pozbawia złudzeń i pokazuje, że karma wraca. Ale nie tylko.
   Historia Cass była naszpikowana emocjami. Ale to Katie przebiła wszystko. Autorka zapewniła rozrywkę na najwyższym poziomie. Emocje zmieniały się niczym w kalejdoskopie. A te nie były tylko zaznaczone - zostały wyczerpująco przedstawione.
   Zwroty akcji testowały granice mojej cierpliwości. Dynamika powodowała rozstrój emocjonalny. Elementy zaskoczenia dosłownie wbijały w fotel. To co się tutaj działo to jedna wielka bomba. Po ukończeniu lektury czułam się jakby mnie przejechał walec. Moje serce pękło na pół i polały się łzy.
   Doskonała kreacja bohaterów. Przed dwiema kobietami czekało mnóstwo wyzwań i testów. A także zemsta, która okazała się brutalna i bezwzględna. Mocna i pozbawiająca złudzeń.
   Cóż to była za historia! Wciągająca, przejmująca i pasjonująca. Obłędna. Gorąco zachęcam do lektury - oczywiście koniecznie z zachowaniem chronologii.

Polecam

Kup książkę Nightmare. Black

Niebezpieczne rady
Paulina Zalecka0
Okładka ksiązki - Niebezpieczne rady

Niektóre słowa mogą prowadzić do wielkiej namiętności. Szczególnie te nieprzemyślane... Liliana właśnie zaczyna naukę na rzeszowskiej uczelni, lecz nie...

Zrodzeni z sumienia
Paulina Zalecka0
Okładka ksiązki - Zrodzeni z sumienia

Sumienie zawsze kołacze z tyłu głowy. Co się stanie, jeśli całkowicie zaniknie, by narodzić się na nowo?   Rene po latach niewoli seksualnej nie potrafi...