Okładka książki - Hold My Hand

Hold My Hand

Lubicie czytać fantastykę?
Dla mnie jest to gatunek w którym odnajduje coraz więcej ciekawych elementów sprawiających,że z przyjemnością po niego sięgam

Miałam duże oczekiwania wobec tej powieści.
Po jej przeczytaniu jestem pozytywnie zaskoczona przeprowadzona fabułą oraz bohaterami z którymi nuda nie grozi.
Abby jest dziewczyną,która początkowo nie polubiłam.Chamskie zachowanie,bezczelność i sposób traktowania innych opiewa na pogardę.
Strata życia zmienia jej myślenie…

„…krzywdziłam tych,którzy potencjalnie mogli być dla mnie ważni.Jak moi rodzice,od których nauczyłam się,że my,Langdonowie,jesteśmy najlepsi,traktowałam ludzi z góry”

Powieść jest bardzo ucząca historią,która pokazuje młodzież,która bawi się nie licząc kosztów i konsekwencji.Nie potrafią zrobić nic dla innych,ponieważ jest to dla nich poniżające.

To także spojrzenie na życie po życiu w którym musimy liczyć na konsekwencje swojego życia i zachowanie wobec ludzi.

Mogę was zapewnić,że wielokrotnie książka zaskakuje rozwijającą się akcją,zmianą wydarzeń i rzeczy niemożliwych.W fantasy dzieją się niezwykłe rzeczy i to bardzo mi się podobało.Dodając do tej historii walkę o miłość to napięcie wzrasta.

Jestem zachwycona przeczytaną historię Abby i Zacka.Jest nieprzewidywalnie,dynamicznie oraz magicznie.Koniecznie powinniście przeczytać książkę.
Z całego serca wam ją polecam

Informacje dodatkowe o Hold My Hand:

Kup książkę Hold My Hand

Z diabłem pod ramię
Karolina Wilchowska0
Okładka ksiązki - Z diabłem pod ramię

Gdyby diabłu urodził się syn, byłby nim James Stone. Amber nie ma łatwego życia. Oddana za długi rodziców, miała stać się ofiarą młodego szatana, lecz...

W zdrowiu i w chorobie
Karolina Wilchowska0
Okładka ksiązki - W zdrowiu i w chorobie

Eve, to młoda dziewczyna, która po wielu życiowych zakrętach próbuje wyjść na prostą. Los na jej drodze stawia Erica, mężczyznę, który wydaje się być wymarzonym...