[Reklama] Wydawnictwo Dlaczemu
Mówią, że przeciwieństwa się przyciągają - fakt. Tak samo jak to, jak ciężko jest się przed kimś otworzyć i pokazać swe prawdziwe oblicze. Jak wielkie jest potrzebne w takich chwilach zaufanie.
Bohaterowie drugiego tomu serii "Prawdziwe oblicze" Natalii Haus stanęli właśnie przed takimi wyzwaniami. On lekkoduch i bawidamek. Ona z mrokiem za pan brat. Wyobcowana, skryta i zamknięta w sobie. Oboje niczym żywi. Zostali tak wykreowani, by minusy ich uzupełnieniali. Tak, by skazy były odwagą i siłą. To było bardzo dobrze poprowadzone. Jestem pełna podziwu dla autorki za przekucie czegoś złego i mocno krzywdzącego w coś, co daje nadzieję i pozwala rozwinąć skrzydła.
Bardzo silna i emocjonalna historia. Przejmująca i pozbawiająca złudzeń. Pokazująca oblicze ludzi a także walkę z demonami.
Autorka umiejętnie lawirowała między emocjami serwując totalny rollercoaster. Zapewniła rozrywkę na najwyższym poziomie. Dostarczyła powieść zaskakującą, nieprzewidywalną, ze zwrotami akcji trzymającymi w napięciu.
Po "Amo" to kolejna poracowana powieść autorki, które czyta się z ogromną przyjemnością. Lubię ten lekki i niewymuszony styl, który daje czytelnikom historie jakby samym życiem pisane.
Polecam
Wydawnictwo: Dlaczemu
Data wydania: 2023-06-21
agnieszka_rowka
Klara Maj stała się naocznym świadkiem morderstwa swoich rodziców. To dramatyczne wydarzenie odcisnęło na niej piętno. Kobieta każdego dnia zmagała się...