Julita Bator była pewna, że jej dzieci urodziły
się chorowite i nigdy nie uda się im uniknąć
częstych wizyt u lekarza ani masy antybiotyków.
Okazało się jednak, że wystarczy zmienić sposób
żywienia – jedzenie naprawdę może leczyć.
Teraz sama piecze chrupiący chleb i przeciera
soczyste pomidory. Wcale nie zajmuje jej to
dużo czasu ani nie kosztuje zbyt wiele. Gdy
wszyscy wokół uważają, że od „produktów
jedzeniopodobnych” nie ma ucieczki, ona łamie
ten stereotyp. Funduje swojej rodzinie pyszne
i zdrowe jedzenie, chroniąc ją przed rakiem
i cukrzycą.
Tym osobistym doświadczeniem dzieli się
z Tobą w książce. Podpowiada, które produkty są
bezpieczne, a których trzeba unikać. Podaje też
proste przepisy na tanie i zdrowe potrawy, które
możesz przygotować z produktów dostępnych
w pobliskim sklepie. Już teraz możesz zrobić
pierwszy krok na nowej drodze życia bez chemii.
A dalej będzie już tylko zdrowiej!
Informacje dodatkowe o Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy:
Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2014-09-22
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
978-83-240-3220-4
Liczba stron: 208
Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Przeczytane:2014-10-07, Ocena: 6, Przeczytałem,