Wataha dzików, której udało się przetrwać krwawą masakrę, szuka schronienia w małopolskich lasach. Tymczasem w pobliżu pojawia się egzorcysta, który zamierza zakopać pod ziemię wypędzonego demona. Ksiądz pada ofiarą krwiożerczych dzików, natomiast demona pożera locha, która zostaje opętana, powiększając się do niewyobrażalnych rozmiarów.
Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2021-12-31
Kategoria: Horror
ISBN: b.d
To świetna kontynuacja Watahy.
Dziki, którym udało się przetrwać, ukryły się w małopolskich lasach. Do tych lasów trafił egzorcysta pragnący zakopać demona. Egzorcystę głodne dziki wywąchały i szybko stał się ich przekąską.
Czy może być coś gorszego od zmutowanej krwiożerczej Lochy? Wyobraźcie sobie, że ona jest do tego opętana!
Dni okolicznych mieszkańców są policzone. Wygłodniała mściwa mordercza wataha z olbrzymią opętaną Lochą na czele wyrusza na żer, nie oszczędza nikogo, lubi ludzkie mięsko.
Jest ostro i obrzydliwie. Autor nie patyczkuje się z czytelnikiem, dosadnie i plastycznie opisuje wszystkie makabryczne szczegóły, krew, kończyny, flaki... Czarnego humoru tu nie brak.
Bardzo dobrze mi się to czytało. Zakończenie sprawiło, że zabrakło mi słów. Wyobraźnia autora robi wrażenie. Jak zawsze ubolewam, że tak krótko, już wypatruję kolejnej! Zdaję sobie sprawę z tego, że to nie jest dla każdego, raczej dla osób o mocnych nerwach. Fani Animal Attack oraz gore będą zachwyceni. Ja się przy niej świetnie bawiłam!
Kiedy Adrian, młody chuligan, postanawia wejść na drogę przestępstwa, sprawy przybierają nieoczekiwany obrót.Czy Adrian poradzi sobie z tym, co na niego...
„Przybłęda”, to historia Jacka Pęgowskiego – bezdomnego alkoholika, który znajduje schronienie na klatce schodowej jednego z bloków mieszkalnych...
Przeczytane:2021-03-22, Ocena: 4, Przeczytałam, czytam z Legimi 2021, Insta challenge. Wyzwanie dla bookstagramerów 2021, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu - edycja 2021, 52 książki 2021,
Druga część cyklu o dzikach, które atakują i pożerają ludzi. Druga część jazdy bez trzymanki, tylko dla ludzi o mocnych nerwach i niewrażliwym żołądku!
Tym razem dzik zostaje opętany przez demona, przez co staje się większy, bardziej krwiożerny i niebezpieczny. Wiem jak to brzmi, ale ta historia naprawdę wciąga i dobrze się ją czyta!
Chyba zostanę fanką gatunku, serio, to było dobre, krótkie i treściwe. W sam raz na raz, gdy potrzebuje się czegoś zakręconego i zupełnie innego.
Jestem na tak i na pewno sięgnę po trzecią część, która, mam nadzieję, niebawem się pojawi 😊