The Fragile Ordinary

Nazywam się Comet Caldwell. I nienawidzę swojego imienia. Ludzie spodziewają się niesamowitych rzeczy po dziewczynie o imieniu Comet.

Kogoś wyluzowanego, kogoś, kto potrafi rozświetlić pokój, tak jak kometa przemierzająca niebo.

Ale Comet nigdy nie lubiła być w centrum uwagi. Nie może się doczekać, aż ukończy liceum w Edynburgu i wyjedzie studiować gdzieś daleko.

Nowy uczeń Tobias King przeprowadza się ze Stanów i powoduje zamieszanie w szkole, a Comet sądzi, że rozgryzła tego bad boya.

Jednak potem bohaterowie są zmuszeni pracować razem nad szkolnym zadaniem i zaczyna się między nimi tworzyć wyjątkowa więź.

Ciepła i piękna powieść bestsellerowej autorki ,,New York Timesa" opowiada o tym, że warto mieć nadzieję i trzeba zrozumieć siebie.

Informacje dodatkowe o The Fragile Ordinary:

Wydawnictwo: Purple Book
Data wydania: 2024-11-13
Tytuł oryginału: The Fragile Ordinary

Tagi: Opowieści o uczuciach dla dzieci i młodzieży Interest age: from c 16 years

Kup książkę The Fragile Ordinary

Wiele hałasu o ciebie
Samantha Young0
Okładka ksiązki - Wiele hałasu o ciebie

Samantha Young, autorka uwielbianej przez czytelniczki serii Hart's Boardwalk, w chwytającej za serce komedii romantycznej dziejącej się w urokliwym nadmorskim...

To, co najważniejsze
Samantha Young0
Okładka ksiązki - To, co najważniejsze

Witamy w Hartwell, spokojnym, nadmorskim miasteczku, gdzie dzięki tajemnicy sprzed wielu lat pewna kobieta zrozumie, co znaczy prawdziwa miłość... Doktor...