Judyta nie marzy już o rycerzu na białym koniu. Przeżywa cudowne chwile u boku mężczyzny. Kocha, a zarazem wciąż broni swej niezależności. Jest bardzo ostrożna, bo dawne rany jeszcze się nie zagoiły. Czy powtórzy się dobrze znany scenariusz: najpierw ślub, a potem serce na temblaku?
Wydawnictwo: W.A.B.
Data wydania: 2002-03-22
Tłumaczenie: brak
Dalsze zwariowane losy Judyty. Tym razem nasza główna bohaterka, chcąc być niezależną od Adaśka, popada w tarapaty finansowe. Tak to jest, jak chce się w krótkim czasie podwoić swoje ciężko uzbierane oszczędności. Ach ta naiwna Jutka... No cóż, nawarzyła sobie piwa, to będzie musiała je teraz wypić:)
Tylko jak na to wszystko zareaguje niewtajemniczony Adam, który jak zwykle jest cierpliwy, opiekuńczy wyrozumiały i taki kochany?
Uwielbiam tę serię Pani Grocholi. Jej lekki styl, poczucie humoru, ironia oraz sarkazm sprawiają, że książkę czyta się szybko i z uśmiechem na twarzy:) Zdecydowanie polecam.
Książka przeczytana w ramach wyzwania "Olimpiada czytelnicza 2020" org.przez Pośredniczkę książek.
Trzepot skrzydeł to opowieść o młodej kobiecie, która ma męża, pracę, własny dom. Z pozoru wszystko wygląda kolorowo, naszej bohaterce niczego nie...
Nowa powieść Katarzyny Grocholi. O miłości! Misterna mozaika postaci, miejsc i zdarzeń. Zaskakujący splot ludzkich losów, których tylko...
Przeczytane:2017-04-15,