Ciąg dalszy bestsellerowej powieści "Nigdy w życiu!". Judyta nie marzy już o rycerzu na białym koniu. Przeżywa cudowne chwile u boku mężczyzny. Kocha, a zarazem wciąż broni swej niezależności. Jest bardzo ostrożna, bo dawne rany jeszcze się nie zagoiły. Czy powtórzy się dobrze znany scenariusz: najpierw ślub a potem serce na temblaku?
Wydawnictwo: Wydawnictwo Literackie
Data wydania: 2009-03-12
Dalsze zwariowane losy Judyty. Tym razem nasza główna bohaterka, chcąc być niezależną od Adaśka, popada w tarapaty finansowe. Tak to jest, jak chce się w krótkim czasie podwoić swoje ciężko uzbierane oszczędności. Ach ta naiwna Jutka... No cóż, nawarzyła sobie piwa, to będzie musiała je teraz wypić:)
Tylko jak na to wszystko zareaguje niewtajemniczony Adam, który jak zwykle jest cierpliwy, opiekuńczy wyrozumiały i taki kochany?
Uwielbiam tę serię Pani Grocholi. Jej lekki styl, poczucie humoru, ironia oraz sarkazm sprawiają, że książkę czyta się szybko i z uśmiechem na twarzy:) Zdecydowanie polecam.
Książka przeczytana w ramach wyzwania "Olimpiada czytelnicza 2020" org.przez Pośredniczkę książek.
"... Noc przed Wigilią była najbardziej przykra. Święta nie są dla ludzi samotnych, święta są dla rodzin, dla dzieci...Święta są dla przyjaciół...
Trzecia część przygód Judyty - najpopularniejszej bohaterki literackiej ostatnich kilkudziesięciu lat. Judyta w końcu odnalazła szczęście. Tak...
Przeczytane:2017-04-15, Ocena: 5, Przeczytałem,