Ciąg dalszy bestsellerowej powieści "Nigdy w życiu!". Judyta nie marzy już o rycerzu na białym koniu. Przeżywa cudowne chwile u boku mężczyzny. Kocha, a zarazem wciąż broni swej niezależności. Jest bardzo ostrożna, bo dawne rany jeszcze się nie zagoiły. Czy powtórzy się dobrze znany scenariusz: najpierw ślub a potem serce na temblaku?
Wydawnictwo: Wydawnictwo Literackie
Data wydania: 2009-03-12
Dalsze zwariowane losy Judyty. Tym razem nasza główna bohaterka, chcąc być niezależną od Adaśka, popada w tarapaty finansowe. Tak to jest, jak chce się w krótkim czasie podwoić swoje ciężko uzbierane oszczędności. Ach ta naiwna Jutka... No cóż, nawarzyła sobie piwa, to będzie musiała je teraz wypić:)
Tylko jak na to wszystko zareaguje niewtajemniczony Adam, który jak zwykle jest cierpliwy, opiekuńczy wyrozumiały i taki kochany?
Uwielbiam tę serię Pani Grocholi. Jej lekki styl, poczucie humoru, ironia oraz sarkazm sprawiają, że książkę czyta się szybko i z uśmiechem na twarzy:) Zdecydowanie polecam.
Książka przeczytana w ramach wyzwania "Olimpiada czytelnicza 2020" org.przez Pośredniczkę książek.
Czego potrzeba do szczęścia kobiecie oprócz czarnych spodni, czarnego swetra i mężczyzny?Spokoju, ale żeby nie było nudno, rad, ale żeby się nikt...
Miłość, nienawiść, stare krzywdy i nowe zbrodnie. Kto w naszym życiu pociąga za sznurki? Warszawa, tu i teraz. W luksusowym apartamencie odnalezione...
Przeczytane:2017-04-15, Ocena: 5, Przeczytałem,