Powrót do Ferrinu

Gra nigdy się nie kończy...

Tajemniczy i okrutny świat Ferrinu, upomni się o Anaelę po raz drugi. Będzie musiała stawić czoła brutalnym wrogom, mrocznym wyzwaniom i intrygom. Czy tym razem uda się jej uratować Ferrin przed zagładą? Czy przezwycięży klątwę Szarej Śmierci? Czy kiedykolwiek znajdzie szczęście u boku Sellinarisa?

Niezapomniana uczta dla wszystkich miłośników fantasy, którzy cenią sobie epicki rozmach i nieposkromiona wyobraźnię.

Informacje dodatkowe o Powrót do Ferrinu:

Wydawnictwo: Wydawnictwo Literackie
Data wydania: 2014-02-12

Kup książkę Powrót do Ferrinu

Powrót do Ferrinu - opinie o książce

Avatar użytkownika - losar
losar
Przeczytane:2016-04-20, Ocena: 6, Przeczytałam, 52 ksiazki 2016,
Anaela znowu trafia do Ferrinu ale 200lat wczesniej. Akcja caly czas trzyma w napieciu. Pojawiaja sie nowe postaci np. Ostatni. Szara smierc znowu daje o sobie znac, ale Anaela... Wiecej nie zdradze.
Avatar użytkownika - ewaboruch
ewaboruch
Przeczytane:2014-02-22, Ocena: 6, Przeczytałam, fantastyka, SF, przygoda,
Tym razem Anaela trafia do Ferrinu 200 lat wcześniej. Na moment, który był ukazany w pierwszej części. Niestety nie wszystko układa się jej tak jak pamiętała za wspomnień, a bogowie mają względem niej inne zamiary. Jest to kolejna część przygód Anaeli trzymająca w napięciu aż do ostatniej kartki.
Avatar użytkownika - Maryszka
Maryszka
Przeczytane:2014-09-30, Ocena: 5, Przeczytałem, Mam,
Książka świetna! Co prawda, nie byłam nią zachwycona tak bardzo, jak pierwszą częścią, jednak myślę, że jest to spowodowane tym, iż pierwszy tom był pierwszym zetknięciem z Ferrinem. No wiecie - ten pierwszy powiew ferrińskich wiatrów ;) . Mimo to - w drugim tomie jestem zakochana! Postać Ostatniego od razu zdobyła moje serce, tak jak wcześniej zacnego księcia elfów ;) . No co? Mam słabość do elfów :D . Jedynie nasz kochany Książę Ciemności mnie zawiódł, taki nijaki i denerwujący, ale więcej szczegółów zdradzać nie będę. Polecam!
Avatar użytkownika - basia02033
basia02033
Przeczytane:2014-04-24, Ocena: 3, Przeczytałam, 52 książki 2014,
Przeczytałam.A raczej zmęczyłam przygody Anaeli 200 lat wcześniej.To książka nie z mojej bajki.Nie przepadam za fantasy:(
Avatar użytkownika - Shi4
Shi4
Przeczytane:2019-10-08, Ocena: 2, Przeczytałam, 52 (75) książki 2019, Miałam, Fantastyka,

Kontynuacja pierwszej powieści fantasy polskiej autorki. Niezbyt udana. Momentami brak logiki. Dużo wątków zostało naciągniętych.

Avatar użytkownika - Beatricze
Przeczytane:2014-03-02, Ocena: 6, Przeczytałam, 26 książki - 2014, Mam,
Dla Ciebie wszystko
Katarzyna Michalak0
Okładka ksiązki - Dla Ciebie wszystko

CZY POTĘGA MIŁOŚCI WYSTARCZY,  ABY ODMIENIĆ CZYJEŚ ŻYCIE? Okaleczony, porzucony przez matkę chłopczyk i ścigany przez policję haker. Los postawi...

Sklepik z Niespodzianką. Bogusia
Katarzyna Michalak0
Okładka ksiązki - Sklepik z Niespodzianką. Bogusia

Nie wiem, dlaczego mój wybór padł na to miasteczko. Może spowodowała to sympatyczna nazwa – Pogodna – miejscowości między Kołobrzegiem...