Okładka książki - Nowości na talerzu

Nowości na talerzu


Ocena: 0 (0 głosów)

Wychodzę z założenia, że dobra kuchnia to również kuchnia pełna zdziwień, nowych, zaskakujących smaków i oryginalnych połączeń. A cóż może dawać lepszą okazję do zdziwienia niż nowości, jakie nie gościły dotąd na naszych stołach, o jakich mogliśmy do niedawna tylko przeczytać w opowieściach z podróży lub zobaczyć je na filmie?

Informacje dodatkowe o Nowości na talerzu:

Wydawnictwo: Nowy Świat
Data wydania: 2006 (data przybliżona)
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-7386-230-2
Liczba stron: 144
Język oryginału: polski
Tłumaczenie: brak

więcej

Kup książkę Nowości na talerzu

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Nowości na talerzu - opinie o książce

Inne książki autora
Kuchnia polska na nowo odkryta: Ponad 400 tradycyjnych przepisów polskiej kuchni
Barbara Adamczewska0
Okładka ksiązki - Kuchnia polska na nowo odkryta: Ponad 400 tradycyjnych przepisów polskiej kuchni

Lektura pożółkłych książek kucharskich to zajęcie miłe i pobudzające wyobraźnię, gdyż w starych annałach ukrywa się doświadczenie kulinarne wielu pokoleń...

Kuchnia żydowska wg Rebeki Wolff
Barbara Adamczewska0
Okładka ksiązki - Kuchnia żydowska wg Rebeki Wolff

"Kuchnia żydowska" Barbary Adamczewskiej, opracowana na podstawie przepisów Rebeki Wolff, autorki słynnej, wielokrotnie wznawianej książki "Kuchnia koszerna"...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy