Wychodzę z założenia, że dobra kuchnia to również kuchnia pełna zdziwień, nowych, zaskakujących smaków i oryginalnych połączeń. A cóż może dawać lepszą okazję do zdziwienia niż nowości, jakie nie gościły dotąd na naszych stołach, o jakich mogliśmy do niedawna tylko przeczytać w opowieściach z podróży lub zobaczyć je na filmie?
Wydawnictwo: Nowy Świat
Data wydania: 2006 (data przybliżona)
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 144
Język oryginału: polski
Tłumaczenie: brak
Sery to produkty, które mają wszechstronne zastosowanie. Są bowiem doskonałe w zwykłej postaci, nadają się też do najrozmaitszych potraw, stanowiąc główny...
Co ugotować na obiad? To pytanie zadają sobie zarówno doświadczone, jak i debiutujące gospodynie domowe. Aby zaoszczędzić Państwu czasu i rozterek, autorka...
Chcę przeczytać,