Młodziej, piękniej, zdrowiej. Sprawdzone sposoby, jak dbać o urodę

Każda z nas chce się czuć młoda, piękna i cieszyć się zdrowiem. Często w codziennej gonitwie brakuje nam czasu, aby odpowiednio zadbać o siebie.

Julita Bator – zapracowana mama, autorka, która zrewolucjonizowała myślenie o zdrowym odżywianiu, tym razem pokazuje, jak zadbać o urodę. Udowadnia, że tak naprawdę niewielka zmiana nawyków i zastosowanie się do jej porad pozwoli zachować jędrną skórę, zdrowy wygląd i wydłuży nasze życie.

Dowiesz się, gdzie znaleźć naturalny kolagen, jak przygotować warzywne bomby witaminowe i co wsypać do kąpieli, żeby zrobić detoks skóry. Poznasz plan odnowy organizmu i sposoby na naturalny lifting twarzy oraz uzyskasz praktyczne wskazówki, jak kupować kosmetyki.

Autorka dzieli się z Tobą swoim doświadczeniem. Zebrała najlepsze i sprawdzone sposoby, aby bez wysiłku i przy okazji codziennych czynności, wyglądać młodziej, piękniej i zdrowiej.

Julita Bator – autorka superbestsellera „Zamień chemię na jedzenie”, która zrewolucjonizowała myślenie o zdrowym odżywianiu. Tym razem pokazuje, jak zadbać o urodę, i odkrywa wszystkie sekrety naturalnej pielęgnacji. Prywatnie mama trójki dzieci.

Informacje dodatkowe o Młodziej, piękniej, zdrowiej. Sprawdzone sposoby, jak dbać o urodę:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2017-04-26
Kategoria: Poradniki
ISBN: 978-83-240-4547-1

Kup książkę Młodziej, piękniej, zdrowiej. Sprawdzone sposoby, jak dbać o urodę

Młodziej, piękniej, zdrowiej. Sprawdzone sposoby, jak dbać o urodę - opinie o książce

Zamień chemię na energię. Zdrowie i siła na wynos
Julita Bator0
Okładka ksiązki - Zamień chemię na energię. Zdrowie i siła na wynos

Najbardziej energetyczna książka roku! Żyjesz w pośpiechu i chcesz solidnej porcji składników odżywczych? Szukasz zdrowej przekąski dla dziecka...

Julita Bator0
Okładka ksiązki - Święta bez chemii. Zdrowe przepisy na tradycyjne potrawy na Boże Narodzenie i inne święta

Dzięki swoim książkom Julita Bator zmieniła oblicze polskiej kuchni. Autorka, mama trójki dzieci, podzieliła się swoją unikatową wiedzą i wypróbowanymi...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk