W niedalekiej przyszłości korporacje przejmują kontrolę nad podbojem kosmosu.
Trwa terraformacja i kolonizacja Marsa, na planetę przybywają zespoły naukowców, osiedleńcy i... najemnicy, zbrojne ramię wielkich firm.
Postęp technologii, nowe odkrycia, zmiana czerwonej marsjańskiej pustyni w urodzajne terytorium – to wszystko zdaje się spełnieniem marzeń ludzkości o nowym wspaniałym świecie, w którym każdy znajdzie swoje miejsce – tak przynajmniej wyglądają reklamy emitowane przez korporacje, które kontrolują planetę i procesy osiedleńcze.
Co naprawdę dzieje się na Czerwonej Planecie? Ilu najemników i ile broni sprowadziły tam wielkie firmy? I najważniejsze – w jakim celu? Co takiego jest na Marsie, że najpotężniejsze korporacje chcą położyć na tym łapę?
Wkrótce rozpęta się walka, bezpardonowa i krwawa, w której stawką jest przyszłość całej ludzkości.
Wydawnictwo: Drageus Publishing House
Data wydania: 2016-03-16
Fajna przygoda i przyjemna lektura... Choć czegoś mi w niej brakowało, to nie ukrywam, że dobrze się bawiłem.
En esta guerra no hay fronteras – w tej wojnie nie ma granic. Jako jedyny ocalały świadek wydarzeń na Marsie Kera Puławska ukrywa się na Ziemi,...
Bogowie dali mu kiedyś szansę na odkupienie i wieczny spokój… ale wrócił do żywych, jak upiór. Teraz śmierć podąża za nim,...