Poradnik dla amatorów domowego wina
Zanim nakleimy etykietę na pierwszą butelkę samodzielnie wyprodukowanego wina, czeka nas długa i niezbyt łatwa droga. Znana autorka udziela cennych rad i zachęca do wypróbowania własnych sił, by potem napawać się niepowtarzalnym smakiem domowego wina.
Niezbędny sprzęt Odpowiednie surowce Przygotowanie moszczu, fermentacja, dojrzewanie i klarowanie wina Butelkowanie i przechowywanie Oryginalne receptury
Wydawnictwo: Świat Książki
Data wydania: 2014-08-28
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 96
Co prawda polska tradycja picia herbatynie obrosła tak w anegdoty jak angielski five o'clock niemniej, gdy gość pojawia się w drzwiach zadajemy niezmienne...
"(Współczesnych) Polaków portret kulinarny.Polaków garnek własnyZ chochlą i z fantazjąPamiętajmy, że gotowanie powinno być przyjemnością, a nie przykrym...
Chcę przeczytać,