Poradnik dla amatorów domowego wina
Zanim nakleimy etykietę na pierwszą butelkę samodzielnie wyprodukowanego wina, czeka nas długa i niezbyt łatwa droga. Znana autorka udziela cennych rad i zachęca do wypróbowania własnych sił, by potem napawać się niepowtarzalnym smakiem domowego wina.
Niezbędny sprzęt Odpowiednie surowce Przygotowanie moszczu, fermentacja, dojrzewanie i klarowanie wina Butelkowanie i przechowywanie Oryginalne receptury
Wydawnictwo: Świat Książki
Data wydania: 2014-08-28
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 96
Kolejny tom Małgorzaty Caprari z serii Kuchnia domowa, a w nim 200 przepisów na potrawy z jajek. Książka zawiera przepisy z kuchni polskiej i europejskiej...
Zziębniętego rozgrzeją, zniechęconego ożywią, zasmuconemu dodadzą nadziei. Są w życiu takie momenty, kiedy kieliszek domowej nalewki jest tym...
Chcę przeczytać,