Poradnik dla amatorów domowego wina
Zanim nakleimy etykietę na pierwszą butelkę samodzielnie wyprodukowanego wina, czeka nas długa i niezbyt łatwa droga. Znana autorka udziela cennych rad i zachęca do wypróbowania własnych sił, by potem napawać się niepowtarzalnym smakiem domowego wina.
Niezbędny sprzęt Odpowiednie surowce Przygotowanie moszczu, fermentacja, dojrzewanie i klarowanie wina Butelkowanie i przechowywanie Oryginalne receptury
Wydawnictwo: Świat Książki
Data wydania: 2014-08-28
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 96
Zziębniętego rozgrzeją, zniechęconego ożywią, zasmuconemu dodadzą nadziei. Są w życiu takie momenty, kiedy kieliszek domowej nalewki jest tym...
Dzisiejsza kuchnia domowa ma wiele nowych smaków dzięki temu, że świat jest coraz dostępniejszy, a my więcej podróżujemy. W książce ponad 300 przepisów...
Chcę przeczytać,