Chleb bez glutenu? To prostsze niż myślisz!
Początki przygody z bezglutenowymi wypiekami zwykle nie są łatwe. Pieczywo bez dodatku tradycyjnych mąk często wychodzi twarde lub mało wyrośnięte, a czasem zwyczajnie niesmaczne.
Wszystkie smaki i kształty nieudanego pieczywa przerobiła na sobie Aga Bednarska, autorka bloga bezglutenowejadlo.pl. Mimo tego nie poddała się i uparcie zmierzała do jednego celu - upiec pyszny, pozbawiony glutenu chleb! Jej książka to efekt wielu lat zdobywania wiedzy, zgłębiania technologii piekarskich i właściwości bezglutenowych mąk. W prosty i przystępny sposób podaje w niej wszystko, co musisz wiedzieć, by cieszyć się doskonałymi i zdrowymi wypiekami!
Otwórz swoją domową piekarnię już dziś!
Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2021-02-10
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 272
Czy to możliwe, by na portrecie dziecka ciążyła straszliwa klątwa? A jeśli nie, to dlaczego wszystkie domy, w których pojawił się obraz...
Nie brookliński most/Lecz na drugą stronę/Głową przebić się/Przez obłędu los/To jest dopiero coś – tak pisał Stachura. W powieści Agnieszki Bednarskiej...
Chcę przeczytać,