Autentyczna. Jak żyć w zgodzie ze sobą i swoimi wartościami

Masz dość zakazów, nakazów, rad i zasad narzucanych ci przez innych? Czujesz, że presja z zewnątrz nie pozwala ci realizować własnych celów? Chcesz nauczyć się rozpoznawać, czego naprawdę pragniesz, ale nie wiesz, jak to zrobić? Ta książka jest dla ciebie!

W pierwszej kolejności spróbuj poznać siebie, w chaosie codzienności usłysz swój prawdziwy głos. Magdalena Juchniewicz, dyplomowana coach, wskaże odpowiednie narzędzia, które ułatwią ci ten proces. Dzięki tej książce dowiesz się:

.Co to znaczy być autentyczną i jak poznać siebie?

.Jak zaakceptować prawdę o sobie?

.Jak przestać spełniać oczekiwania innych oraz zabiegać o ich uwagę i akceptację?

.Jak stawiać innym granice bez poczucia winy?

.Dlaczego życie w zgodzie ze sobą i ze swoimi wartościami bardziej nam się opłaca?

.Jak pozbyć się niewspierających przekonań, blokujących nasze działania?

.Jak nauczyć się być życzliwą i wyrozumiałą wobec swoich ran oraz niewyleczonych traum?

Pamiętaj, to twoje życie i twoje zasady!

Informacje dodatkowe o Autentyczna. Jak żyć w zgodzie ze sobą i swoimi wartościami:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2024-08-28
Kategoria: Poradniki

Tagi: Samodzielne rozwiązywanie problemów i rozwój osobisty

Kup książkę Autentyczna. Jak żyć w zgodzie ze sobą i swoimi wartościami

Magdalena Juchniewicz0
Okładka ksiązki - Przebudzenie. Wyjdź z toksycznych relacji, naucz się stawiać granice i omijać narcyzów, zaufaj sobie

Jesteś wiecznie niezadowolona z siebie i przekonana, że potrze­by innych są ważniejsze niż twoje? Zaczynasz wątpić w to, co myślisz? Czujesz wstyd i upokorzenie...

Wrażliwiec to ja. Jak radzić sobie w życiu, będąc wysoko wrażliwą osobą
Magdalena Juchniewicz0
Okładka ksiązki - Wrażliwiec to ja. Jak radzić sobie w życiu, będąc wysoko wrażliwą osobą

Jesteś bardzo wyczulona na nastroje innych ludzi, przez co po całym dniu czujesz się wyczerpana i fizycznie, i psychicznie? Łatwo odczuwasz przesyt bodźcami...