🌶♥🌶RECENZJA🌶♥🌶
„Kiedy znajdziemy czas na wspólne spotkania? Kiedy znów poczuję twój zapach i dotknę twoich pośladków? Czy zatrudnienie cię nie będzie doskonałym sposobem na spełnienie naszych pragnień?”
Lena Kruk , dwudziestopięcioletnia niedoszła prawniczka, „ucieka”
przed swoimi porażkami i demonami do Gdańska, by tam rozpocząć nowe „słodkie” życie i realizując marzenia o wygraniu prestiżowego konkursu kulinarnego. Pochopnie podjęta praca bez wcześniejszego wczytania się w warunki umowy, skutkuje pracą w ekskluzywnym klubie kulinarno/erotycznym, gdzie oprócz bycia kelnerką powinna spełniać też seksualne zachcianki gości. Z opresji ratuje ją, nikt inny jak jeden z organizatorów tej imprezy, przystojny właściciel kilku restauracji a zarazem pasjonat kulinarny, specjalizujący się w daniach zwiększających libido i afrodyzjakach - Artur Ostry. Lena w zamian, ratuje deser tego wieczoru czym z miejsca oczarowuje mężczyznę ( no może także kusym i seksownym strojem kelnerki ).
Stosunki między nimi, niemal natychmiast przeradzają się w zawodowo/cielesno/smakowe uniesienia.
Lena wpatrzona w sporo starszego od siebie Artura, nie uczy się na błędach z przeszłości, lgnie do niego jak ćma do ognia i jedyne czego pragnie to poznać go bliżej. Natomiast Artur ze swoimi ostrymi „preferencjami” i siedzącymi w nim głęboko, demonami z przeszłości, nie ma zamiaru traktować tej relacji bardziej niż tylko jako dobrą zabawę....
A co się stanie, jak jedno z nich zapragnie czegoś więcej?
Przepychanki słowne, pomieszane z przepychankami erotycznymi, a to wszystko okraszone wieloma ciekawymi smaczkami kulinarnymi, ale także innymi bardziej pikantnymi momentami, które opisane są bardzo erotycznie i zmysłowo, a niekiedy mocno, ostro i dominująco, tak jak i wyuzdane są preferencje „Pana” Ostrego.
Książka „Ostry”
Angeli Węckiej, od pierwszych stron oprócz kulinarnej magii smaków, okraszona jest wzajemną pasją i przyciąganiem, wręcz takim, któremu nie sposób się oprzeć.
A świetnie opisane kulinarne kruczki, przepisy i sposoby przygotowanie potraw, świadczą na pewno o kulinarnej pasji autorki.
No i tak na koniec - świetna okładka👌👌👌
I mój ulubiony wątek BDSM 👠👠
Wydawnictwo: Editio
Data wydania: 2021-01-19
EroticBooksLover
Cześć, tu Nina. Piekę w kuchni Ostrego najlepsze ciasta i ciasteczka. Moją specjalnością są kruche słodkości, obtoczone w czekoladzie i w liofilizowanych...
A gdyby tak piec słodkości dla najbardziej seksownej milionerki w mieście? Pasją Naomi jest cukiernictwo. Dziewczyna prowadzi małą firmę, sprzedając lokalnym...