𝔻𝕚𝕣𝕥𝕪 𝕃𝕠𝕧𝕖
ᴡsᴘóʟɴᴇ ɢʀᴢᴇsᴢᴋɪ
Tak jak obiecałam, wracam z recenzją drugiego tomu serii 🔥
I tu na starcie zaznaczę, że fabuła była znacznie bardziej rozbudowana niż w tomie pierwszym.
Oczywiście nie brakuje też pikanterii i scen erotycznych, co to to nie.
Natomiast poznajemy tutaj wiele tajemnic, powodów podjętych kilka lat wcześniej decyzji a także mamy w końcu miłość.
Prawdziwą, emocjonalną miłość zarówno partnerską jak i tę rodzinną.
Podobał mi się ten tom, głównie ze względu na szerszy kontekst emocjonalny i rozbudowaną treść.
Nie to, żebym nie lubiła poczytać czasem erotyków ale jeśli są również bogate w treść inną niż seks to tym bardziej jestem ukontentowana 🤭
Greer i Cavanaugh muszą się dotrzeć, znaleźć wspólną nić porozumienia i wyleczyć swoje złamane serca.
Ich rodzina i wrogowie nie będą im tego ułatwiać lecz miłość zawsze znajdzie drogę, nieważne ile to zajmie czasu.
Muszę dodać, że w tym przypadku nie ma sensu brać się za drugi tom, jeśli się nie czytało pierwszego bo obydwa razem dopiero tworzą całą, jedną i spójną historię.
Nie tyle tomy są dwa co książka podzielona jest na dwoje ☺️
I trzeba przyznać, że okładki są przepiękne 💛
Mimo, że zakończenie suma sumarum jest przewidywalne to całość oceniam dobrze ☺️
Wydawnictwo: Editio
Data wydania: 2022-06-01
Tytuł oryginału: Dirty Love
Język oryginału: angielski
Bookszonki
Minęło dziesięć lat od strasznych wydarzeń, które spotkały Valentinę Noble. Teraz dziewczyna była znacznie silniejsza. Sądziła, że jest gotowa na to, aby...
Lucas Titan był paskudnym, bogatym palantem, który żelazną pięścią rządził własnym życiem i swoim imperium. Wszystko musiał mieć pod kontrolą — zarówno...