Okładka książki - Cztery ściany grzechu

Cztery ściany grzechu

Tom 2 cyklu Apartament grzechu

Autorka dała czadu w tej części!!!Pierwsza wzbudziła we mnie wiele emocji i niepokojących zdarzeń a w tej jest bardziej goręcej.Zarówno za sprawą pełnym erotyzmu scen jak i chwil grozy,które burzą spokojny czas naszych bohaterów.Romans połączony z thillerem tworzy mieszankę wybuchowa💥I tak właśnie jest💥
Jeśli myślicie,że będzie nudno i przewidywalnie,to się pomyślicie.Ponownie moje serce zaczęło szybciej bić,ponieważ nie spodziewałam się takiego przebiegu akcji.Początkowo jest spokojnie,nostalgowo to wraz z kolejnymi rozdziałami robiło się ciekawiej.

Odkrywanie tajemnic apartamentu oraz kto jest za to odpowiedzialny było fascynujace.Moje przypuszczenia biegły w złym kierunku,ponieważ prawda okazała się zgoła inna!!!Przebieg zdarzeñ,niebezpieczeństwo o swoje życie oraz walką o przetrwanie daje książce dodatkowych plusów!!I za to kocham takie książki—-nigdy nie wiesz,co wydarzy się za chwilę,a rozwiązanie zagadki jest w żaden sposób niemożliwe do odgadnięcia🔥
Autorka dodając sytuacje z poznaniem rodziny Nathaniela przez Amy pokazała inna twarz mężczyzny.Trochę było mi jej szkoda,lecz dała radę💪

Powinniście poznać kolejne sekrety apartamentu grzechu i przekonać się,że nigdy w życiu nie można czuć się bezpiecznie.Polecam gorąco książkę

Informacje dodatkowe o Cztery ściany grzechu:

Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2023-01-25
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Zobacz opinie o książce Cztery ściany grzechu

Kup książkę Cztery ściany grzechu

Neven. Zabójcza zazdrość
Karolina Wilchowska0
Okładka ksiązki - Neven. Zabójcza zazdrość

KONTYNUACJA BESTSELLERA!   Po trudnych początkach związku Charlie i Neven planują wspólną przyszłość; przeprowadzka na Florydę, ślub. Jednak na plecach...

Brothers From Hell
Karolina Wilchowska0
Okładka ksiązki - Brothers From Hell

Miłość zdolna poruszyć niebo... i piekło Gdy pijana Ellie pozwala, by do samochodu odprowadził ją tajemniczy Andy, jeszcze nie wie, że to, co brała za...