Okładka książki - Cole West

Cole West

Książki pani Ani mogę czytać w ciemno,ponieważ wiem,że historia bohaterów mnie zachwyci spędzając z nimi niezapomniany czas.
Również w tym przypadku historia Cole’a i Mishy dostarczyła mi mnóstwa emocji,które powodowały szybsze bicie serca.

Wraz z bohaterami przeżywamy walkę z wrogami i przeciwnościami losu.Poznajemy tajemnice przeszłości oraz skrywaną prawdę przez najbliższych.Dzięki temu powieść jest naprawdę ciekawa i nieprzewidywalna.Nie tylko otrzymujemy rodzące uczucie pomiędzy bohaterami,ale również wspaniała przyjaźń na która zawsze można liczyć.Pomiędzy tym są rozgrywki mafijne i poznawanie swojego pochodzenia!Dzięki temu czyta się w ekspresowym tempie!

Mogę was zapewnić,że z bohaterami napewno nie będziecie się nudzić.Niebezpieczeństwo czyha tuż za rogiem a osoby z przeszłości przypominają o sobie.Pojawiająca się nowa postać na końcu lektury bardzo mnie zaintrygowała i czekam na kolejny tom serii.Mam nadzieję,że pojawi się już niedługo!

Polecam wam tą wspaniała historię,która pokazuje,że nieoczekiwana pomoc może skomplikować życie a zarazem przynieść nieodczuwalne uczucia

Informacje dodatkowe o Cole West:

Kup książkę Cole West

Słodkie pragnienie
Anna Wolf0
Okładka ksiązki - Słodkie pragnienie

Nowa gorąca powieść Anny Wolf! Autorka Serca gangstera powraca z najnowszą powieścią. Susan i Hunter spotykają się po latach w San Diego. W szkole średniej...

Rider
Anna Wolf0
Okładka ksiązki - Rider

Do klubu i pod skrzydła Ridera trafia Mika. Dziewczyna po traumatycznych przejściach nie ufa nikomu. Mimo dobrych intencji bikera, ona nie zamierza korzystać...