Zabijesz mnie?

Małgorzata Dobrowolska. Księgowa. Matka. Żona.

Kobieta lubiana przez wielu.

Tylko dlaczego zginęła?

Liczba osób, z którymi miała na pieńku, zaskakuje.

Sprawę zagadkowej śmierci kobiety, której ciało zostało znalezione w jednym z oczek na Polach Mokotowskich, prowadzi starszy aspirant Andrzej Woźniak i jego partnerka, mająca zespół Aspergera aspirant Zuzanna Kruk.

Równolegle zajmują się śmiercią znanego aktora, który postanowił odebrać sobie życie, wieszając się, oraz sprzedawcy ubezpieczeń, który wyskoczył z wieżowca.

Czy dadzą radę rozwiązać zagadki, które postawili przed nimi sprawcy? A może nie każda z tych spraw dotyczy celowego działania?

,,Zabijesz mnie?" to klasyczny kryminał, w którym już będziesz witać się z gąską, a wtedy ona... okaże się królikiem ;)

,,Zabijesz mnie?" to powieść przedstawiająca historię Małgorzaty Dobrowolskiej i czterech osób, z których każda miała powody, aby wysłać ją na tamten świat.

,,Zabijesz mnie?" to doskonała pozycja dla wszystkich lubiących wciągające historie, pełne emocji i zwrotów akcji, a także nietuzinkowych bohaterów.

Informacje dodatkowe o Zabijesz mnie?:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2025-02-13
Kategoria: Przygodowe
ISBN: 9788397190856

Tagi: Thrillery i suspens Proza literacka Literatura kryminalna i detektywistyczna Literatura przygodowa

Kup książkę Zabijesz mnie?

Przez pomyłkę
Agnieszka Peszek0
Okładka ksiązki - Przez pomyłkę

Suchodół. Mała, spokojna miejscowość pod Poznaniem. Gdy zaczynają umierać jej mieszkańcy, prawie nikt nie widzi w tym nic dziwnego, bo niby dlaczego, skoro...

Ona (#2). 3kąt
Agnieszka Peszek0
Okładka ksiązki - Ona (#2). 3kąt

W domu znanego muzyka policja odkrywa ciało kobiety. Mężczyzna nie przyznaje się do winy, twierdzi, że zupełnie nie pamięta zamordowanej i spotkania z...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk