Wiggott przedstawia Fantastyczny Woskowy Świat. Upiorny pociąg

Tom 1 cyklu Wiggott przedstawia Fantastyczny Woskowy Świat

Tajemnicza wieża. Dziewczyna uwięziona w szklanej gablocie. Skradziony telefon oraz drzwi do nieznanego świata… To oznacza tylko jedno – upiorną przygodę!

Boy jest niezłym pechowcem. Szuka go nie tylko policja, ale także przerażający Arfur Loaf. Boy decyduje się znaleźć schronienie w Niesamowitym Gabinecie Woskowym Wiggotta, ale może to się okazać najgorszym pomysłem, na jaki kiedykolwiek wpadł! Gorsza może być już tylko… podróż Pociągiem Strachu! Teraz dwóch szalonych wiktoriańskich zabójców, Burke i Hare, także go szukają. Od Boya zależy, czy chce wrócić do swoich czasów, uciec z Pociągu Strachu i uratować dziewczynę.

Trzymający w napięciu horror dla młodszych czytelników! Wejdź do mrocznego świata tajemnic i przygód mrożących krew w żyłach.

Informacje dodatkowe o Wiggott przedstawia Fantastyczny Woskowy Świat. Upiorny pociąg:

Wydawnictwo: Zielona Sowa
Data wydania: 2020-10-14
Kategoria wiekowa: 9-12 lat

Tagi: dla dzieci horror

POLECANA RECENZJA

Kup książkę Wiggott przedstawia Fantastyczny Woskowy Świat. Upiorny pociąg

Wiggott przedstawia Fantastyczny Woskowy Świat. Upiorny pociąg - opinie o książce

Avatar użytkownika - ewaboruch
ewaboruch
Przeczytane:2020-11-14, Ocena: 3, Przeczytałam, 52 książki 2020, przygoda,
XX wiek
Terry Deary0
Okładka ksiązki - XX wiek

Przejdź się z nami przez XX wiek. Od ostatnich lat okropnie wiktoriańskiej królowej do nostalgicznych lat dziewięćdziesiątych. Przez wszystkie niesamowite...

Srodzy Sasi
Terry Deary0
Okładka ksiązki - Srodzy Sasi

"Srodzy Sasi" to książka opowiadająca całą prawdę o popędliwym plemieniu, które rozgromiło Brytów, ale nie dało rady Normanom. Koniecznie...