Z Książka i film DVD zawierają:
? autorskie przepisy wielkanocne Magdy Gessler na: żurek na wędzonym oscypku, jajka faszerowane w koszulach po polsku z pieczarkami i koperkiem, białą kiełbasę domową z sosem chrzanowym, mazurek czekoladowy Magdy, paschę
Do każdego przepisu znajdziesz listę składników wraz ze sposobem ich przygotowania oraz propozycję dekoracji.
Zapraszamy w kulinarną podróż razem z Magdą Gessler, która nie tylko pokaże w jaki sposób przygotować wyjątkowe potrawy wielkanocne, ale także zdradzi jak wyglądała Wielkanoc w jej rodzinnym domu.
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Data wydania: 2018-02-28
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 20
Słynna restauratorka prezentuje swoje dotąd niepublikowane przepisy, które zmieniły kulinarne oblicze kraju. Czy jesteście gotowi na przyjęcie Magdy Gessler...
Kochani, oddaję w Wasze ręce po raz kolejny mój Przewodnik Poziomki, który mam nadzieję stanie się dla Was drogowskazem po najsmaczniejszych...
Chcę przeczytać,