Magda Gessler, najsłynniejsza polska restauratorka i kreatorka gustu i smaku, po raz trzeci nagradza najlepszych restauratorów i hotelarzy w Polsce Poziomkami. Kto w tym roku zyskał, kto stracił, a dla kogo zabrakło miejsca w zestawieniu gwiazdy "Kuchennych rewolucji"? ,,Magda Gessler - Poziomki 2016/2017" - przewodnik po najlepszych w Polsce restauracjach i hotelach dla par, rodzin, singli, w podróż służbową, na wakacje, przystanek w drodze czy spotkanie z przyjaciółmi. I na każdą inną okazję. Jak wybrać, by nie płacić (słono) za przesolone danie, spać w wygodnym łóżku i następnego dnia zjeść pyszne śniadanie? Poziomki Magdy Gessler to niezawodna nawigacja po gastronomicznej i hotelarskiej mapie Polski. Gwarancja wyboru bez pomyłki.
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Data wydania: 2016-06-15
Kategoria: Poradniki
ISBN:
Liczba stron: 240
Oryginalna książka kucharska znanej restauratorki. Przewodnik po kuchni, emocjach i ...kolorach. Ok. 200 przepisów, anegdoty, magia jedzenia; liczne ilustracje...
Magda Gessler, najbardziej znana polska restauratorka i kreatorka smaku, zdradza przepisy, które odmieniły kulinarne oblicze Polski. W książce znajdziesz...
Chcę przeczytać,