Twoja mapa odporności

Inne wydania:

Dzisiaj naukowcy i lekarze podkreślają, że dzięki naszej dobrze działającej odporności, radzimy sobie lepiej z tak nieprzewidywalnymi wrogami, jakimi są wirusy, bakterie, pasożyty. Musimy jednak wiedzieć, że zagraża nam całe spektrum niedomagań trawiących nasze ciała, umysły i dusze. Co możemy z tym zrobić? Jak się przed tym bronić?

Twoja mapa odporności opisuje wszystkie najważniejsze przestrzenie, które muszą współgrać ze sobą, aby ciało, umysł i dusza były w pełnej harmonii, tworzącej zdrowie. Autorka inspiruje do zrobienia swojej własnej mapy odporności, aby każdy z nas mógł wziąć pełną odpowiedzialność za swoje życie w zdrowiu. W książce znajdziecie specjalne kolorowe mandale do wyrwania, z których pomocą stworzycie własną ścieżkę prowadzącą do pełni dobrostanu, a także biblioteczkę odporności, do której zawsze będziecie mogły wracać. Książka stanowi połączenie poradnika i dziennika motywującego, wskazującego drogę do wzmocnienia siebie, ale może być też przygodą i dobrą zabawą.

Dzisiaj czuję się silna i pełna energii. Teraz to ja jestem reżyserem swojego życia przepełnionego miłością, dobrem i spokojem. Właśnie to sprawia, że mój układ odpornościowy jest silny jak nigdy dotąd.

Jeśli jesteś gotowa, by zawalczyć o siebie, zapraszam do budowania własnej odporności.

Beata Abramczyk

Informacje dodatkowe o Twoja mapa odporności:

Wydawnictwo: Edipresse Książki
Data wydania: 2021-03-10
Kategoria: Medycyna i zdrowie

Tagi: Rodzina i zdrowie

Kup książkę Twoja mapa odporności

Twoja mapa odporności - opinie o książce

Avatar użytkownika - Ksebardo
Ksebardo
Przeczytane:2023-05-29, Ocena: 3, Przeczytałam,

W porządku. Fajnie porusza podstawy i czyta się ją bardzo szybko. Myślę, że to książka do której warto wracać co jakiś czas i odświeżać zawarte w niej informacje.

Harmonia życia. Jak uzdrowić ciało, umysł i duszę
Beata Abramczyk0
Okładka ksiązki - Harmonia życia. Jak uzdrowić ciało, umysł i duszę

Żyjemy w ciągłym konflikcie z samym sobą, często nie mając o tym pojęcia. Nasze ciało i umysł bywają tak bardzo przebodźcowane, że nie mogą dłużej funkcjonować...

Twoja mapa odporności
Beata Abramczyk0