Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2

Ocena: 0 (0 głosów)
W książce; przeznaczonej dla uczniów klas II szkół zasadniczych, zawód: kucharz; omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej mąki, kasz, mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz technikę sporządzania potraw półmięsnych i barowych.

Informacje dodatkowe o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2:

Wydawnictwo: WSiP
Data wydania: b.d
Kategoria: Edukacyjne
ISBN: 830205478X
Liczba stron: 274

więcej

Kup książkę Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2 - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Pies
Anna Wasiak
Pies
Cienie. Po prostu magia
Katarzyna Rygiel
Cienie. Po prostu magia
Lato drugich szans
Dagmara Zielant-Woś
Lato drugich szans
Suplementy siostry Flory
Stanisław Syc
Suplementy siostry Flory
Upiór w szkole
Krzysztof Kochański
Upiór w szkole
Piwniczne chłopaki
Jakub Ćwiek
Piwniczne chłopaki
Dolina Marzeń. Przeszłość
Katarzyna Grochowska
Dolina Marzeń. Przeszłość
Szczerbata śmierć
Arkady Saulski
Szczerbata śmierć
Bez litości
Michał Larek
Bez litości
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy