Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2

Ocena: 0 (0 głosów)
W książce; przeznaczonej dla uczniów klas II szkół zasadniczych, zawód: kucharz; omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej mąki, kasz, mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz technikę sporządzania potraw półmięsnych i barowych.

Informacje dodatkowe o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2:

Wydawnictwo: WSiP
Data wydania: b.d
Kategoria: Edukacyjne
ISBN: 830205478X
Liczba stron: 274

więcej

Kup książkę Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2 - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Aldona z Podlasia
Aldona Anna Skirgiełło
Aldona z Podlasia
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Rozbłyski ciemności
Andrzej Pupin ;
Rozbłyski ciemności
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy