Szwajcaria i Liechtenstein

Inne wydania:

SZWAJCARIA I LIECHTENSTEIN - pomysł na idealne wakacje!

Twój inspirator zaprowadzi cię w każdy zakamarek Szwajcarii i Liechtensteinu. Nic cię nie ominie!

Z nami zachwycisz się największym w Europie wodospadem, a widok najwyższej na świecie 9-metrowej czekoladowej fontanny przyprawi cię o słodki zawrót głowy. Przemierzysz malowniczy Szlak Trzech Jezior w dolinie Piora i wyruszysz w podróż najwyżej położoną kolejką gondolową Matterhorn Alpine Crossing, z której rozpościerają się zapierające dech w piersiach widoki. Wyprawę zwieńczysz relaksującą kąpielą w basenach termalnych.

Wspólnie z Joanną Lampką opracowaliśmy przewodnik po kraju niezawodnych zegarków i wysokich gór. Znajdziesz w nim rankingi atrakcji i rekomendacje autorki, knajpki polecane przez miejscowych, intuicyjną nawigację, a do wszystkich wyjątkowych miejsc doprowadzi cię rozkładana mapa. Dzięki naszym wskazówkom dowiesz się, jak uzyskać zniżki (np. na bilety) na miejscu.

Joanna Lampka - poczytna blogerka, pisarka i nauczycielka języka polskiego dla obcokrajowców. Przez 12 lat mieszkała w Szwajcarii i pisała o niej na blogu blabliblu.pl. Jest autorką książki Szwajcaria, czyli jak przeżyć między krowami a bankami.

Informacje dodatkowe o Szwajcaria i Liechtenstein:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2024-05-22
Kategoria: Przewodniki turystyczne

Tagi: Przewodniki turystyczne

Kup książkę Szwajcaria i Liechtenstein

Szwajcaria i Liechtenstein - opinie o książce

Szwajcaria, czyli jak przeżyć między krowami a bankami. Bilet w jedną stronę
Joanna Lampka0
Okładka ksiązki - Szwajcaria, czyli jak przeżyć między krowami a bankami. Bilet w jedną stronę

Szwajcaria. Kraj niezawodnych zegarków, słynnych serów, wysokich gór i niskich podatków. Jego mieszkańcy wydają się nam chłodni...

Pan Kamienia Wschodu
Joanna Lampka0
Okładka ksiązki - Pan Kamienia Wschodu

Historia lubi zaskakiwać, a konsekwencje podjętych działań potrafią być nieprzewidywalne. Nie ma litości dla tej, która sprzeniewierza się surowym zasadom...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;