Okładka książki - Szczęśliwe garnki. Kulinarne przepisy na święta

Szczęśliwe garnki. Kulinarne przepisy na święta


Ocena: 5.5 (2 głosów)

 Nowa autorska seria książek kulinarnych Beaty Pawlikowskiej, która proponuje szybkie, zdrowe i pyszne dania z prostych, naturalnych składników

,, Moje świąteczne przepisy są lekkie, zdrowe, pełnowartościowe i smaczne.

                          Łatwe do zrobienia i gotowe w pół godziny.

             Świąteczna kapusta z fasolą, śliwkami i migdałami, gulasz dyniowy z czerwoną fasolą, ciastka świątecznych elfów,  chleb gryczany z orzechami włoskimi, pikantne buraki z imbirem i kolendrą i wiele innych prostych, sprawdzonych w mojej kuchni przepisów. ''

Książka została wzbogacona o innowacyjne rozwiązanie na rynku wydawniczym - aplikację TAP2C. Dzięki niej Czytelnicy mogą skorzystać z dodatkowych treści multimedialnych.

Informacje dodatkowe o Szczęśliwe garnki. Kulinarne przepisy na święta:

Wydawnictwo: Edipresse Książki
Data wydania: 2015-11-18
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 9788379450640
Liczba stron: 88

więcej

Kup książkę Szczęśliwe garnki. Kulinarne przepisy na święta

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Szczęśliwe garnki. Kulinarne przepisy na święta - opinie o książce

Avatar użytkownika - losar
losar
Przeczytane:2015-10-04, Ocena: 5, Chcę przeczytać,
Pawlikowska ma fajne, proste i ciekawe przepisy. I za to ja lublie.
Link do opinii

Moje świąteczne przepisy są lekkie, zdrowe, pełnowartościowe i smaczne.

                          Łatwe do zrobienia i gotowe w pół godziny.

Link do opinii
Inne książki autora
Rozmówki. Francuski
Beata Pawlikowska0
Okładka ksiązki - Rozmówki. Francuski

Podróżnik dla podróżników. Na bazie swojego podróżniczego doświadczenia i notatek robionych podczas samotnych wypraw słynna...

Śniadania świata
Beata Pawlikowska0
Okładka ksiązki - Śniadania świata

W Indiach na śniadanie jem placek z gorącą ciecierzycą w sosie curry, w Kolumbii - świeżo upieczony pieróg ze szpinakiem, w Bhutanie - czerwony...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy