Świątecznie przechwycony

Komedia romantyczna, którą bohaterka posypała dużą ilością własnoręcznie zrobionej przyprawy piernikowej i humorem w stylu Grincha!

Pola jest zafascynowana świętami, jednak w tym roku stawia sobie za cel przechwycenie i zatrzymanie przy sobie towarzysza, i to nie tylko na ten magiczny czas. Pomysły, w jaki sposób powinna zrealizować swój plan, stają się coraz bardziej kreatywne i zyskują bacznego obserwatora.

Co wymyśliła Pola, kogo próbuje złapać ta zwariowana fanka świąt i kto po cichu trzyma za nią kciuki?

I najważniejsze: czy stary, brodaty dziadu spełni życzenie Poli i w końcu posypie święta szczyptą swojej magii?

Informacje dodatkowe o Świątecznie przechwycony:

Wydawnictwo: Żywioł
Data wydania: 2023-12-06

Kup książkę Świątecznie przechwycony

Opinie o książce - Świątecznie przechwycony

Świąteczna aura sprzyja do tego, by nasze dotychczasowe postępowanie stało się łagodniejsze, bardziej otwarte na innych ludzi. Dzięki czemu łatwiej jest poznać kogoś interesującego, z kim być może uda się zbudować jakąś trwałą relację. Ten magiczny czas sprawia, że nasze krzywdy z przeszłości stają się bardziej odległe i łatwiejsze do przepracowania, zwłaszcza z nowo poznaną sympatią.  Zarys fabuły  W książce spotykamy Polę, która będąc doktorem nauk ścisłych pracowała na uczelni, a prywatnie poczuła już magię zbliżających się ukochanych świąt, przez co energia coraz bardziej ją rozpierała i wpadała na nietuzinkowe pomysły. Pewnego dnia miała podrzucić do pracy swemu bratu Piotrkowi jedzenie od ich mamy. Na miejscu okazało się, że Piotr remontujący mieszkanie nie słyszy swej siostry, więc postanowiła wejść na rusztowanie, szczęśliwie w ostatniej chwili, jakiś mężczyzna ściągnął ją z niego i uchronił przed wypadkiem. W międzyczasie brat wyszedł, a ona nie zdążyła podziękować wybawcy, gdyż ten gdzieś poszedł. Niedługo później Pola zdecydowała się biec po parku za znanym jej bezdomnym psem, którego chciała przygarnąć, niestety poślizgnęła się i o mały włos wpadłaby do wody, a nie stało się tak, gdyż została uratowana przez Mikołaja, który był prawnikiem, a jak się później okazało był tym samym wybawcą z placu remontowego. Jak potoczy się dalsza relacja dwojga ludzi? Jaki sekret skrywa Mikołaj? Co dalej z bezdomnym psem Newtonem
Jedna noc z szefem
Katarzyna Amber0
Okładka ksiązki - Jedna noc z szefem

Gorący i bardzo skomplikowany romans z szefem! Julia Evans przez ostatnie kilka lat pracowała jak szalona, próbując wyciągnąć siebie i swojego męża z...

Szarlotka
Katarzyna Amber 0
Okładka ksiązki - Szarlotka

Przepis na kłopoty?Proszę bardzo!Masz na imię Zuza, a zwą cię Szarlotka i jesteś roztrzepaną studentką szóstego roku medycyny. Z twoich ust wypływają złośliwe...