Marcel jest niezwykle pomocnym mężczyzną, na którym zawsze można polegać. Z singielskiego życia czerpie same przyjemności. Imprezuje z kumplami i cieszy się powodzeniem wśród płci pięknej. Przeskakując z kwiatka na kwiatek, nie potrafi znaleźć tej jedynej, u której zagości na dłużej niż noc.
Jedno niezapowiedziane wtargnięcie do studia fotograficznego siostry sprawi, że uwierzy w miłość od pierwszego wejrzenia.
Klara, bo tak ma na imię mieszkająca w bloku obok Marcela kobieta, musi stawić czoło codziennym wyzwaniom, przez co jej życie towarzyskie leży w gruzach. A w sumie nie ma go prawie wcale. Trudno znaleźć kobiecie czas dla siebie, a co dopiero spotkać drugą połówkę. Podsyłani kandydaci przez przyjaciółkę nie spełniają oczekiwań.
Kiedy pewnego dnia droga Klary z Marcelem przetnie się przypadkowo w klubie, a pożądanie weźmie górę, trudno im będzie o sobie zapomnieć. Czy oboje będą gotowi na aż takie zmiany w swoim życiu? Kobieta skrywa pewną tajemnicę, o której Marcel nie ma pojęcia. Czy gdy prawda wyjdzie na jaw Marcel stanie na wysokości zadania?
Grudniowe świąteczne scenerie, spełniające się pragnienia, chwile sam na sam i tajemnica,
która może zniszczyć magiczną aurę.
Wydawnictwo: Magia Słów
Data wydania: 2024-12-17
Oriana spełniła swoje największe marzenie, którym był olbrzymi sukces jej firmy. Do szczęścia brakowało jej tylko jednego - wymarzonej sylwetki, najlepiej...
Natalia po rozstaniu z dotychczasowym partnerem dzieliła mieszkanie ze współlokatorką, która po wejściu w związek zdecydowała się wyprowadzić. Kobiecie...
Przeczytane:2024-12-27, Ocena: 6, Przeczytałam, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2024 roku, 12 książek 2024, 26 książek 2024, 52 książki 2024,