Skazana na sukces

Czy twoja praca cię inspiruje i przynosi ci spełnienie? Czy przydzielane zadania dają ci satysfakcję, a ty sama czujesz, że się rozwijasz? Czy masz poczucie, że twój wysiłek jest odpowiednio doceniany? Czy w pełni wykorzystujesz swoje możliwości? Dondi Scumaci, zadając te prowokujące pytania, skłania czytelniczki do refleksji i motywuje do działania. Przekonuje, że każda kobieta ma w sobie ogromny potencjał i jest stworzona do sukcesu – musi tylko znaleźć niezawodny sposób, aby go osiągnąć. Autorka pokazuje, co zrobić, aby być silną, skuteczną i zadowoloną z pracy. Krok po kroku tłumaczy, jak zmienić swoje życie zawodowe tak, aby zamiast frustracji i zmęczenia dawało satysfakcję i stało się prawdziwą pasją. Dzięki książce czytelniczki nie tylko poszerzą swoją wiedzę, ale przede wszystkim zdobędą praktyczne umiejętności do zastosowania w środowisku biznesowym. Poza tym: • dowiedzą się, jak wzmocnić swoją pozycję zawodową i osiągnąć status liderki, • nauczą się budować właściwe relacje w pracy, • opanują sztukę planowania i zarządzania zespołem, • poznają zasady skutecznej negocjacji i aktywnej komunikacji, • osiągną sukces, na jaki zasługują.

Informacje dodatkowe o Skazana na sukces:

Wydawnictwo: GWP
Data wydania: 2014-09-03
Kategoria: Poradniki

POLECANA RECENZJA

Kup książkę Skazana na sukces

Skazana na sukces - opinie o książce