Ryby i bezkręgowce morskie. Pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie

Ocena: 0 (0 głosów)
Podręcznik o zwierzęcych zasobach morza wykorzystywanych do produkcji żywności, przeznaczony dla studentów, doktorantów, towaroznawców, producentów żywności oraz dla wszystkich czytelników pragnących pogłębić swoją wiedzę z tego zakresu.

Informacje dodatkowe o Ryby i bezkręgowce morskie. Pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie:

Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Data wydania: b.d
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN: 83-204-2867-X
Liczba stron: 391

więcej

Kup książkę Ryby i bezkręgowce morskie. Pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Ryby i bezkręgowce morskie. Pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie - opinie o książce

Inne książki autora
Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanie
Sikorski Zdzisław E.0
Okładka ksiązki - Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanie

W książce, w części ogólnej, w chronologicznym porządku scharakteryzowano: środowisko naturalne ryb i bezkręgowców morskich, metody ich pozyskiwania, gatunki...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Kyle
T.M. Piro
Kyle
Raj utracony
John Milton
Raj utracony
Krok do szczęścia
Anna Ficner-Ogonowska
Krok do szczęścia
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy