Ryby i bezkręgowce morskie. Pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie

Ocena: 0 (0 głosów)
Podręcznik o zwierzęcych zasobach morza wykorzystywanych do produkcji żywności, przeznaczony dla studentów, doktorantów, towaroznawców, producentów żywności oraz dla wszystkich czytelników pragnących pogłębić swoją wiedzę z tego zakresu.

Informacje dodatkowe o Ryby i bezkręgowce morskie. Pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie:

Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Data wydania: b.d
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN: 83-204-2867-X
Liczba stron: 391

więcej

Kup książkę Ryby i bezkręgowce morskie. Pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Ryby i bezkręgowce morskie. Pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie - opinie o książce

Inne książki autora
Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanie
Sikorski Zdzisław E.0
Okładka ksiązki - Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanie

W książce, w części ogólnej, w chronologicznym porządku scharakteryzowano: środowisko naturalne ryb i bezkręgowców morskich, metody ich pozyskiwania, gatunki...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Upiór w moherze
Iwona Banach
Upiór w moherze
Szepty ciemności
Andrzej Pupin
Szepty ciemności
Księga zaklęć
Agnieszka Rautman-Szczepańska
Księga zaklęć
Najukochańsza
Joanna Jagiełło
Najukochańsza
Strach ze strychu
Radek Jakubiak
Strach ze strychu
Draka na Antypodach
Katarzyna Ryrych ;
Draka na Antypodach
Strefa interesów
Martin Amis
Strefa interesów
Stajnia pod Lipami
Magdalena Zarębska ;
Stajnia pod Lipami
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy