Przechowywanie i konserwowanie żywności

Ocena: 0 (0 głosów)
Poradnik przeznaczony dla tych którzy przez cały rok chcą korzystać ze zbiorów pochodzących z własnego ogrodu lub nie mają ochoty na spożywanie sztucznie konserwowanej żywności oferowanej powszechnie w sklepach, również dla myśliwych i wędkarzy chcących przechować swoją zdobycz do spożycia na póżniej.

Informacje dodatkowe o Przechowywanie i konserwowanie żywności:

Wydawnictwo: Multico
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-7073-436-7
Liczba stron: 126

więcej

Kup książkę Przechowywanie i konserwowanie żywności

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Przechowywanie i konserwowanie żywności - opinie o książce

Inne książki autora
Zioła w kuchni
Gabriele Lehari0
Okładka ksiązki - Zioła w kuchni

Wiele praktycznych wskazówek i porad. Zioła stosowane w kuchni od A do Z. Wszystko o uprawie ziół na balkonie, parapecie i w ogrodzie. Wpływ ziół na zdrowie...

Owocowe przetwory
Gabriele Lehari0
Okładka ksiązki - Owocowe przetwory

Nic nie smakuje lepiej niż przetwory domowej produkcji. I wcale nie muszą to być tylko poczciwe marmolady czy galaretki. Autorka wprowadza nas w niezwykle...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;
Z pamiętnika jeża Emeryka
Obca kobieta
Katarzyna Kielecka
Obca kobieta
Katar duszy
Joanna Bartoń
Katar duszy
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Oczy Mony
Thomas Schlesser
Oczy Mony
Rok szarańczy
Terry Hayes
Rok szarańczy
Klubowe dziewczyny 2
Ewa Hansen ;
Klubowe dziewczyny 2
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy