Przechowywanie i konserwowanie żywności

Ocena: 0 (0 głosów)
Poradnik przeznaczony dla tych którzy przez cały rok chcą korzystać ze zbiorów pochodzących z własnego ogrodu lub nie mają ochoty na spożywanie sztucznie konserwowanej żywności oferowanej powszechnie w sklepach, również dla myśliwych i wędkarzy chcących przechować swoją zdobycz do spożycia na póżniej.

Informacje dodatkowe o Przechowywanie i konserwowanie żywności:

Wydawnictwo: Multico
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-7073-436-7
Liczba stron: 126

więcej

Kup książkę Przechowywanie i konserwowanie żywności

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Przechowywanie i konserwowanie żywności - opinie o książce

Inne książki autora
Zioła w kuchni
Gabriele Lehari0
Okładka ksiązki - Zioła w kuchni

Wiele praktycznych wskazówek i porad. Zioła stosowane w kuchni od A do Z. Wszystko o uprawie ziół na balkonie, parapecie i w ogrodzie. Wpływ ziół na zdrowie...

Psy
Gabriele Lehari0
Okładka ksiązki - Psy

Chcesz, by Twój pies strzegł domu przed intruzami? Twoją pasją jest polowanie i potrzebujesz psiego pomocnika? A może po prostu poszukujesz sympatycznego...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Reklamy