Polska kuchnia myśliwska

Ocena: 0 (0 głosów)
Polowano u nas od zarania dziejów: polowali królowie i magnaci, rycerstwo i szlachta, a także niższe stany. Współczesnego myśliwego także cieszy każda chwila spędzona na łonie natury i przy łowiectwie. Sezonem dziczyzny jest jesień i wczesna zima, wtedy mięso jest najsmaczniejsze. Książka dostarcza oryginalne przepisy na potrawy z dziczyzny, ciekawostki kulinarne i anegdoty, ukazuje fascynujący obraz obyczajów myśliwskich.

Informacje dodatkowe o Polska kuchnia myśliwska:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 9788374955973
Liczba stron: 256

więcej

Kup książkę Polska kuchnia myśliwska

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Polska kuchnia myśliwska - opinie o książce

Inne książki autora
Wigilia
Szymanderska Hanna0
Okładka ksiązki - Wigilia

Tak obchodzonej jak w Polsce Wigilii nie świętuje się nigdzie indziej. W polskiej tradycji Wigilia to wieczór prawdziwego zbliżenia, lekcja miłości, najbardziej...

Sery:gatunki, rodzaje, smaki
Szymanderska Hanna0
Okładka ksiązki - Sery:gatunki, rodzaje, smaki

Sery to jeden z najstarszych, znanych człowiekowi produktów spożywczych. Dokładnie nie wiadomo, kiedy i gdzie wyprodukowano pierwszy ser. Najprawdopodobniej...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Reklamy