Pod wodą

Jedna decyzja może zmienić twoje życie na zawsze... Erin już to wie. Właśnie kogoś zabiła i teraz musi pozbyć się ciała.

A jeszcze niedawno planowała podróż poślubną, stała u progu kariery i wiodła doskonałe życie w pięknym domu w Londynie.

Erin kochała Marka, a Mark kochał Erin. To była miłość z gatunku fanatycznych i nieokiełznanych, w której liczyli się wyłącznie oni. Co więc się wydarzyło? Co poszło nie tak? Jak niby-idealna historia miłosna zmieniła się w mrożący krew w żyłach thriller?

Książka, od której nie sposób się oderwać. W jej przypadku zasada ,,tylko jeden rozdział przed snem" absolutnie się nie sprawdza!

W tym wspaniałym thrillerze autorstwa błyskotliwej debiutantki doskonała para popełnia zbrodnię doskonałą.

Pod wodą zdobywa czytelnika od pierwszego zdania, zniewala go klimatem, który przywodzi na myśl pierwsze książki Gillian Flynn i Alex Marwood. To mroczna, chwilami zabawna oraz zaskakująca historia rozgrywająca się w Londynie, na francuskiej Polinezji i w Szwajcarii, w sam raz dla tych, którym przypadły do gustu Czasem warto zabić, Przed katastrofą i Dziewczyna z kabiny nr 10.

Reese Witherspoon wybrała tę książkę do swojego prestiżowego klubu książki!

Informacje dodatkowe o Pod wodą:

Wydawnictwo: Burda Książki
Data wydania: 2018-08-22
Tytuł oryginału: Something in the Water

Kup książkę Pod wodą

Pod wodą - opinie o książce

Avatar użytkownika - emilla2421
emilla2421
Przeczytane:2018-10-01, Ocena: 4, Przeczytałem, 26 książki 2018,

Erin i  Mark sa najpierw parą potem świerzopoślubionym małżeństwem . Powieść zczyna się dośc ietypowo kiedy erin kogoś zabiła i musi pozbyć się ciała. Na pozór idealna para przed którą przyszłość stosi otworem i nagle Mark traci ukochaną pracę, Początek rewelacyjny nie można się by ło oderwać potem troszę gorzej, nudne życie dwoje zakochanych w sobie ludzi. Ale gdy wyruszają w podróż poślubną znowu robi się interesująco i cieawie. To historia pełan miłości i tego w jakim stopniu można zaufać drugiej osobie. Co by zrobił każdy z nas gdy nagle znalazł by wielki skarb pokkusa jest wielka. Odrobina humoru, dziwnych zbiegów okoliczności fajna przyjemna lektura idealna na holywoodzka produkcję.

Avatar użytkownika - Anonim2414
Anonim2414
Przeczytane:2020-03-05, Ocena: 3, Przeczytałam, Mam,
Rodzinna gra
Catherine Steadman0
Okładka ksiązki - Rodzinna gra

Gotowi czy nie, gra się rozpoczyna... Harriet Reed jest pisarką u progu literackiej sławy. Właśnie zaręczyła się z Edwardem Holbeckiem, członkiem niezwykle...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk