Pismo Święte Nowego Testamentu.
Wydawnictwo: Pallottinum
Data wydania: 2014 (data przybliżona)
Kategoria: Duchowość, religia
Tytuł oryginału: Pismo Święte Nowego Testamentu
Język oryginału: Grecki
Nowe wydanie Nowego Testamentu. Znajdują się tam Ewangelie i Listy. Zaczyna się od Ewangelii wg św. Mateusza, przechodzi do Dziejów Apostolskich, zachacza Pierwszy List do Koryntian i List do Filipian. Po drodze znajdują się jeszcze Ewangelie wg św. Marka, Łukasza i Jana. Do tego nie zabrakło Listów do Galatów, Tesaloniczan i Hebrajczyków. Pismo kończy Apokalipsa św. Jana. Pięknie wydana, delikatna książka.
Pierwsze polskie wydanie - starannie przetłumaczonych i opracowanych graficznie - niezwykle barwnych baśni, odnoszących się do mitycznych i historycznych początków Irlandii. ...
Przeczytane:2019-09-28, Ocena: 3, Przeczytałem, Mam, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2019 roku,
Stare wydanie Nowego Testamentu. Znajdują się tam Ewangelie i Listy. Zaczyna się od Ewangelii wg św. Mateusza, przechodzi do Dziejów Apostolskich, zachacza Pierwszy List do Koryntian i List do Filipian. Po drodze znajdują się jeszcze Ewangelie wg św. Marka, Łukasza i Jana. Do tego nie zabrakło Listów do Galatów, Tesaloniczan i Hebrajczyków. Pismo kończy Apokalipsa św. Jana. Pięknie wydana, delikatna książka.