Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2015-08-26
Kategoria: Duchowość, religia
(wstaw swoje imię), dlaczego wciąż stawiasz Mi granice? Bóg Marcin Jakimowicz, sam doświadczył wielu wzlotów i kryzysów wiary. Aż...
Książka Marcina Jakimowicza (ur. 1971), autora bestsellera "Radykalni", "Dziennika pisanego mocą" i "Dna" to 77 rozdziałów o zanurzeniu w Bożym...
Przeczytane:2022-01-28, Ocena: 5, Przeczytałam, Insta challenge. Wyzwanie dla bookstagramerów 2022, 52 książki 2022, 26 książek 2022, 12 książek 2022, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2022 roku, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu - edycja 2022,
44 dobre wiadomości dla Ciebie!
Ostatnio coraz więcej negatywnych informacji do nas dociera. Przyjdzie w końcu taki moment, że opadniemy z sił. Nie będziemy chcieli tego słuchać. Wielokrotnie strach zagląda nam w oczy i mamy dość otaczania się negatywnymi myślami.
Ta pozycja to odwrotność. Wiele wyjaśnia i wiele pozytywnych myśli Tobie przekaże. Bardzo łatwa w odbiorze i z nieosiągalnego Boga, pokaże Ci Boga, który jest na wyciągnięcie ręki.
Jest tu tak wiele historii z życia, życia znanych osobistości, że znajdziesz w niej na pewno cząstkę siebie. Znajdziesz fragmenty pisma świętego, jednak jeśli ich czytanie nie przychodzi Ci łatwo to jest to świetna alternatywa.
Mi się bardzo podobała i wiem, że na pewno do niej wrócę. I to nie raz. Dlatego zostanie w mojej biblioteczce już na zawsze ❤
Oczywiście pozycja dla wierzących, to nie pozostawia wątpliwości 🙃