Modne kreacje. 176 antystresowych kolorowanek dla dorosłych

Modne kreacje - 176 antystresowych kolorowanek dla dorosłych - to najlepsza okazja, żeby się zrelaksować, obniżyć poziom stresu i odprężyć mózg.

Powracając do zabawy z dzieciństwa, kredkami lub flamastrami stwórz topową kolekcję ubrań, tkanin i dizajnerskich dodatków - zostań projektantem mody i przelej swoje wizje na papier. Koloruj, sprawdzaj swoje możliwości i zbuduj własne portfolio, którym będziesz mogła się pochwalić.

Stella DiMare - psycholożka społeczna i dziennikarka - wpasowując się w światowy trend - zaprasza do czarno-białego świata, który można pokolorować według własnych oczekiwań. ,,Terapeuci od dawna twierdzą, że kolorowanie pozytywnie działa na nasz układ nerwowy - mówi Stella DiMare. - Już ponad 100 lat temu twórca psychologii analitycznej, Carl Jung, zalecał pacjentom kolorowanie mandali. Kolorowanie jest ćwiczeniem umysłu, które w świecie zdominowanym przez elektronikę i pośpiech przywraca spokój i kontrolę nad naszym życiem. Dlatego z czystym sumieniem polecam antystresowe kolorowanki wydawnictwa Czarno na białym".

Informacje dodatkowe o Modne kreacje. 176 antystresowych kolorowanek dla dorosłych:

Wydawnictwo: Czarno na białym
Data wydania: 2016-05-19
Kategoria: Hobby

Kup książkę Modne kreacje. 176 antystresowych kolorowanek dla dorosłych

Modne kreacje. 176 antystresowych kolorowanek dla dorosłych - opinie o książce

Powrót do Edenu
Stella DiMare0
Okładka ksiązki - Powrót do Edenu

Zapraszam Cię do czarno-białego świata, który możesz pokolorować według własnych oczekiwań. Spośród tysiąca rysunków tym razem wybrałam 96, które pozwolą...