Młodzi badacze wobec wyzwań zarządzania zasobami ludzkimi

Monografia jest aktualnym spojrzeniem na zarządzanie zasobami ludzkimi z perspektywy potencjalnych pracowników. Zawiera oryginalne prace młodych Autorek, uważnych obserwatorek zjawisk i procesów zachodzących we współczesnych organizacjach. Podjęły one wysiłek analitycznego i konstruktywnego wglądu w te zjawiska, a także wykazały się intuicją i umiejętnością dostrzegania bieżących wyzwań stojących przed organizacjami z różnych sektorów i branż.

Z recenzji dra hab. Adriana Lubowieckiego-Vikuk, prof. SGH

Publikacja Młodzi badacze wobec wyzwań zarządzania zasobami ludzkimi stanowi zbiór tekstów odnoszących się do współczesnych problemów zarządzania zasobami ludzkimi oraz cenne źródło refleksji i inspiracji dla praktyków i teoretyków zarządzania. Zawarte w niej rozważania nie tylko uświadamiają wieloaspektowość spraw pracowniczych, ale również wskazują na istotność poruszanej tematyki. Może to pomóc czytelnikom w doskonaleniu kompetencji społecznych, które warunkują skuteczne i adekwatne do sytuacji radzenie sobie w interakcjach z pracownikami.

Z recenzji dr hab. Anny Pluty, prof. US

Informacje dodatkowe o Młodzi badacze wobec wyzwań zarządzania zasobami ludzkimi:

Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Data wydania: 2023-10-15
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Młodzi badacze wobec wyzwań zarządzania zasobami ludzkimi

Okładka ksiązki - RYSOWANIE I MALOWANIE TWARZY. ANIME I MANGA. Tworzenie postaci i twarzy krok po kroku

Rysowanie i malowanie twarzy. Anime i manga, kontynuacja pierwszej książki Manga. Kurs rysunku delux znanej japońskiej twórczyni mangi Nao Yazawy, oferuje...

Kajko i Kokosz. We krajinie Borostraszków
Okładka ksiązki - Kajko i Kokosz. We krajinie Borostraszków

,,Kajko i Kokosz - We Krajinie Borostraszkow" (czyli ,,W Krainie Borostworów") to drugi album przetłumaczony na język śląski (przed laty nakładem wydawnictwa...