Okładka książki - Mięso i przetwory drobiowe

Mięso i przetwory drobiowe


Ocena: 0 (0 głosów)
Książka, w której w sposób nowoczesny i kompleksowy ujęto zagadnienia technologii mięsa drobiowego i jego przetworów. Uwzględniono czynniki gwarantujące żywność bezpieczną zdrowotnie, nowoczesność procesu technologicznego, higienę i jakość produkcji.

Informacje dodatkowe o Mięso i przetwory drobiowe:

Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Data wydania: b.d
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN: 83-204-2945-5
Liczba stron: 574

więcej

Kup książkę Mięso i przetwory drobiowe

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Mięso i przetwory drobiowe - opinie o książce

Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy