MIECZ ZABÓJCY DEMONÓW - KIMETSU NO YAIBA: TOM 10

Demonica Daki kontroluje dzielnicę kwiatów jako oiran. Gdy ponownie łączy się z pasem stanowiącym część jej ciała, znacząco zyskuje na sile! Tak wzmocniona Daki przypuszcza atak na Tanjirou. Młody zabójca demonów stawia jej opór przy użyciu Kagury Boga Ognia, jednak w końcu dociera do granicy wytrzymałości!
Tanjirou zastępują w walce Nezuko i Uzui, jednak w starciu z tym Większym Demonicznym Księżycem dochodzi do niespodziewanego zdarzenia!

Informacje dodatkowe o MIECZ ZABÓJCY DEMONÓW - KIMETSU NO YAIBA: TOM 10:

MIECZ ZABÓJCY DEMONÓW - KIMETSU NO YAIBA: TOM 10 - opinie o książce

Avatar użytkownika - wkp
wkp
Przeczytane:2021-09-29, Ocena: 4, Przeczytałem,

Dziesiąty tomik ,,Miecza zabójcy demonów" to ciąg dalszy świetnego wątku z walką z demonicą działającą w dzielnicy uciech. Ale cała ta manga od samego początku jest równie znakomita i trzymająca wysoki poziom. I nadal pozostaje lepsza od hitowego filmu kinowego wyprodukowanego na jej podstawie.

Walka w dzielnicy kwiatów - czy, jak ktoś woli, dzielnicy uciech - trwa! Do tej pory starcie z demonicą Daki było wielkim problemem, ale teraz, gdy łączy się ona z pasem, nagle przybywa jej siły. Oczywiście Tanjirou nie zamierza się poddawać i staje z nią do nierównej walki, ale wkrótce przekonuje się, że może nie mieć szans. Z pomocą przychodzą mu Nezuko i Uuzi, ale czy to wystarczy?

Avatar użytkownika - isil
isil
Ocena: 4, Przeczytałem,
MIECZ ZABÓJCY DEMONÓW - KIMETSU NO YAIBA: TOM 3
Koyoharu Gotouge0
Okładka ksiązki - MIECZ ZABÓJCY DEMONÓW - KIMETSU NO YAIBA: TOM 3

Tanjirou i Nezuko stawiają czoła dwójce demonów – władającej piłeczkami i kontrolującemu strzałki, którzy podają się za bezpośrednich...

MIECZ ZABÓJCY DEMONÓW - KIMETSU NO YAIBA: TOM 11
Koyoharu Gotouge0
Okładka ksiązki - MIECZ ZABÓJCY DEMONÓW - KIMETSU NO YAIBA: TOM 11

W dzielnicy kwiatów trwa walka z rodzeństwem demonów o randze Większego Księżyca Szóstego, Gyuutarou i Daki.Tanjirou i pozostali świetnie współpracują...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk